Grillatut jättikatkaravut

10 minuuttia
65 kcal

Grillatut jättikatkaravut maistuvat myös alkupalana hyvän leivän kanssa. Ne sopivat myös salaattiin, tacoihin tai riisin kanssa tarjottavaksi.

Chilillä ja valkosipulilla maustetut jättikatkaravut

TAPAS Lisää tai vähennä chiliä maun mukaan.

© wichmann+bendtsen

Grillatut jättikatkaravut

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 ANNOSTA

  • ½ kynsi valkosipulinkynttä
  • punainen chilipalko
  • 66 g jättikatkarapuja
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria

Tarjoiluun:

  • chilipalko
  • lehtipersiljaa

Valmistus

  • Murskaa valkosipuli, halkaise, poista siemenet ja silppua chili.
  • Mausta öljy valkosipulilla, chilillä, suolalla ja pippurilla ja kääntele ravut öljyssä.
  • Paahda rapuja grillipannulla tai grillaa alumiinisella alustalla noin 2 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Koristele viipaloidulla chilillä ja persiljasilpulla.

VINKKI: Grillissä valmistettavat ravut voi pujottaa puisiin, liotettuihin varrastikkuihin.

Kunto Plus 12/2023