1
kg
scampin eli meriravun pyrstöjä (tuoreita tai pakasteesta)
Salaatti
2
pientä sydänsalaatin kerää (myydään myös pikkusalaatin ja latinsalaatin nimellä)
½
kg
herneenpalkoja
2
limeä
Valkosipulikastike
2
rkl
majoneesia
4
rkl
luonnonjogurttia
½
rkl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
1
valkosipulin kynttä
merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
Lisäksi
100
g
täysjyvävehnäleipää
Valmistus
Huuhtele salaatti ja linkoa se kuivaksi.
Silvo herneet. Sekoita kastikeainekset yhteen ja mausta kastike. Lohko limet. Jos käytät pakasteesta sulatettuja scampinpyrstöjä, taputtele ne talouspaperilla kuiviksi. Grillaa pyrstöjä pari minuuttia kummaltakin puolelta.