Grillattu suupala, ketunleipää ja sinappikastiketta

Tosi sapastelija tekee nämä suupalat hauesta, mutta kampasimpukka on hyvä vaihtoehto.

tiistai 8. heinäkuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

Haukifileestä on mahdoton saada ruodoton niin ettei sitä pilko pienemmäksi. Näihin suupaloihin sopivat juuri pienet palat.
Jos epäilet taitojasi, valitse varmasti ruodottomat kampasimpukat.

Hakusanoilla haukifilee ruodottomaksi löydät netistä toimivia ohjeita siitä, miten saat kauniita, ruodottomia paloja sapaksiisi. (Kokeiltu on!)

8 hengelle

8 kampasimpukkaa tai 8 ruodotonta palaa haukifilettä
Ekstra neitsytoliiviöljyä
Merisuolaa ja mustapippuria, ketunleipää (tai muita syötäviä luonnonkasveja)

Kastike

2 dl pehmeää maitorahkaa
2 rkl majoneesia
1 rkl karkeaa (dijonin)sinappia
Merisuolaa ja mustapippuria
Limettiä tai sitruunaa


Valmistus

  • Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike.
  • Kuivaa kampasimpukat/haukifileepalat. Voitele ne öljyllä ja grillaa tai paista niitä 1 min molemmilta puolilta.
  • Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
  • Nosta palat tarjolle kastikepedille ja koristele ketuleivillä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee