Terveellisiä reseptejä Päivällinen Grillattu ... Grillattu suupala, ketunleipää ja sinappikastiketta 5 minuuttia 86 kcal Tosi sapastelija tekee nämä suupalat hauesta, mutta kampasimpukka on hyvä vaihtoehto. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 7. heinäkuuta 2014 Grillattu suupala, ketunleipää ja sinappikastiketta Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle 2 kampasimpukkaa tai 8 ruodotonta palaa haukifilettä Ekstra neitsytoliiviöljyä Merisuolaa ja mustapippuria, ketunleipää (tai muita syötäviä luonnonkasveja) Kastike ½ dl pehmeää maitorahkaa ½ rkl majoneesia ¼ rkl karkeaa (dijonin)sinappia Merisuolaa ja mustapippuria Limettiä tai sitruunaa Valmistus Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike. Kuivaa kampasimpukat/haukifileepalat. Voitele ne öljyllä ja grillaa tai paista niitä 1 min molemmilta puolilta. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Nosta palat tarjolle kastikepedille ja koristele ketuleivillä.