Grillattu suupala, ketunleipää ja sinappikastiketta

5 minuuttia
86 kcal

Tosi sapastelija tekee nämä suupalat hauesta, mutta kampasimpukka on hyvä vaihtoehto.

Grillattu suupala, ketunleipää ja sinappikastiketta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 2 kampasimpukkaa tai 8 ruodotonta palaa haukifilettä
  • Ekstra neitsytoliiviöljyä
  • Merisuolaa ja mustapippuria, ketunleipää (tai muita syötäviä luonnonkasveja)

Kastike

  • ½ dl pehmeää maitorahkaa
  • ½ rkl majoneesia
  • ¼ rkl karkeaa (dijonin)sinappia
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • Limettiä tai sitruunaa

Valmistus

  • Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike.

  • Kuivaa kampasimpukat/haukifileepalat. Voitele ne öljyllä ja grillaa tai paista niitä 1 min molemmilta puolilta.

  • Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

  • Nosta palat tarjolle kastikepedille ja koristele ketuleivillä.