Grillattu suupala, ketunleipää ja sinappikastiketta

5 minuuttia
86 kcal

Tosi sapastelija tekee nämä suupalat hauesta, mutta kampasimpukka on hyvä vaihtoehto.

Grillattu suupala, ketunleipää ja sinappikastiketta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 2 kampasimpukkaa tai 8 ruodotonta palaa haukifilettä
  • Ekstra neitsytoliiviöljyä
  • Merisuolaa ja mustapippuria, ketunleipää (tai muita syötäviä luonnonkasveja)

Kastike

  • ½ dl pehmeää maitorahkaa
  • ½ rkl majoneesia
  • ¼ rkl karkeaa (dijonin)sinappia
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • Limettiä tai sitruunaa

Valmistus

  • Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike.

  • Kuivaa kampasimpukat/haukifileepalat. Voitele ne öljyllä ja grillaa tai paista niitä 1 min molemmilta puolilta.

  • Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

  • Nosta palat tarjolle kastikepedille ja koristele ketuleivillä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background