Grillattu suupala, ketunleipää ja sinappikastiketta

5 minuuttia
86 kcal

Tosi sapastelija tekee nämä suupalat hauesta, mutta kampasimpukka on hyvä vaihtoehto.

Grillattu suupala, ketunleipää ja sinappikastiketta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 2 kampasimpukkaa tai 8 ruodotonta palaa haukifilettä
  • Ekstra neitsytoliiviöljyä
  • Merisuolaa ja mustapippuria, ketunleipää (tai muita syötäviä luonnonkasveja)

Kastike

  • ½ dl pehmeää maitorahkaa
  • ½ rkl majoneesia
  • ¼ rkl karkeaa (dijonin)sinappia
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • Limettiä tai sitruunaa

Valmistus

  • Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike.

  • Kuivaa kampasimpukat/haukifileepalat. Voitele ne öljyllä ja grillaa tai paista niitä 1 min molemmilta puolilta.

  • Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

  • Nosta palat tarjolle kastikepedille ja koristele ketuleivillä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background