Marinoidut grillibroilerivartaat

25 minuuttia
163 kcal

Marinoidut broilerivartaat sopivat tapastarjoiluun, mutta ne maistuvat myös pääruokana hyvän salaatin ja esimerkiksi grillatun maissin kanssa.

broilerivartaat

BROILERIVARTAAT helppo ja varma resepti

© wichmann+bendtsen

Marinerade och grillade kycklingspett

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 VARRASTA

  • 200 g broilerin fileetä
  • ½ kynsi valkosipulinkynttä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ⅓ rkl sitruunamehua
  • ¼ tl juustokuminaa
  • ½ tl paprikaa
  • ¼ tl chilijauhetta
  • ¼ tl oreganoa
  • ¼ tl pippuria
  • ¼ tl merisuolaa
  • 2 puista grillitikkua

Valmistus

  • Kuutioi broilerinfileet.
  • Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita marinadi ja kaada se broileripaloille. Anna maustua jääkaapissa 1–2 tuntia.
  • Liota puiset varrastikut vedessä etteivät ne hiilly grillissä. Pujottele broileripalat vartaisiin.
  • Grillaa broilerivartaat tai paista ne grillipannulla läpikypsiksi ja joka puolelta kauniin ruskeiksi.

VINKKI: Broilerivartaat maistuvat myös pääruokana hyvän salaatin ja grillatun maissin kanssa.

Kunto Plus 12/2023