Broileria, kvinoaa ja vihreitä papuja

30 minuuttia
663 kcal

Herkullinen ja terveellinen ateria voi olla näinkin simppeli ja nopea valmistaa.

Broilerisalaattia kulhossa

Broileria, kvinoaa ja vihreitä papuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 120 g kvinoaa
  • 2 broilerin rintafilettä
  • neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 200 g vihreitä papuja
  • 100 g puolikuivattuja tomaatteja
  • 40 g parmesaania

Näin valmistat broileria, kvinoaa ja vihreitä papuja

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Pyöräytä broilerin rintafileet öljyssä ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

  • Paista fileisiin kaunis väri kuumalla grillipannulla. Vähennä lämpöä ja kypsennä noin 7 minuuttia molemmilta puolilta.

  • Kiehauta pavut nopeasti miedossa suolavedessä.

  • Suikaloi fileet ja annostele pavut, broileri, kvinoa ja tomaattit lautasille. Vuole annosten päälle parmesaanilastuja.

Tämä herkullinen ateria sisältää runsaasti proteiinia, josta on hyötyä niin painonpudottajalle, treenaajalle kuin terveellisiin elämäntapoihin panostavalle.