Broileria, kvinoaa ja vihreitä papuja

30 minuuttia
663 kcal

Herkullinen ja terveellinen ateria voi olla näinkin simppeli ja nopea valmistaa.

Broilerisalaattia kulhossa

Broileria, kvinoaa ja vihreitä papuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 120 g kvinoaa
  • 2 broilerin rintafilettä
  • neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 200 g vihreitä papuja
  • 100 g puolikuivattuja tomaatteja
  • 40 g parmesaania

Näin valmistat broileria, kvinoaa ja vihreitä papuja

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Pyöräytä broilerin rintafileet öljyssä ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

  • Paista fileisiin kaunis väri kuumalla grillipannulla. Vähennä lämpöä ja kypsennä noin 7 minuuttia molemmilta puolilta.

  • Kiehauta pavut nopeasti miedossa suolavedessä.

  • Suikaloi fileet ja annostele pavut, broileri, kvinoa ja tomaattit lautasille. Vuole annosten päälle parmesaanilastuja.

Tämä herkullinen ateria sisältää runsaasti proteiinia, josta on hyötyä niin painonpudottajalle, treenaajalle kuin terveellisiin elämäntapoihin panostavalle.


Newsletter background