Broileria ja parsaa

Päivällinen

maanantai 16. toukokuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

2 annosta

2 broilerin rintaa nahan kanssa (250 g)
suolaa
mustapippuria
600 g vihreää ja valkoista parsaa
1 salottisipuli
oliiviöljyä
sitruunamehua
pieni nippu tilliä
150 g spelttipatonkia


Valmistus
Mausta broilerinrinnat ja paista niitä grillissä tai grillipannussa noin 14 minuuttia nahkapuolelta ja 8 minuuttia lihapuolelta (kauemmin, jos fileet ovat suuria).

Kuori valkoinen parsa ja katkaise sekä valkoisista että vihreistä puumainen alaosa. Pilko parsat noin 4 cm mittaisiksi tangoiksi. Valkoiset parsat voi lisäksi halkaista, jos ne ovat paksuja.

Kuori ja silppua sipuli ja ruskista se paistokasarissa niukassa öljyssä yhdessä parsanpalojen kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Sammuta levy noin 5 minuutin paistamisen jälkeen.

Kääntele joukkoon tilkka sitruunamehua ja revittyä tilliä.

Leikkaa broilerinfileet haarukkapaloiksi ja asettele ne parsan päälle. Tarjoa lisukkeena spelttipatonkia.

Terveysbonus
Kuitujen lisäksi broileriateria sisältää paljon täyttävää proteiinia ja mukavasti antioksidantteja, kuten beetakaroteenia, E-vitamiinia ja C-vitamiinia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee