Broileria ja linssisalaattia

30 minuuttia
559 kcal

Päivällinen

Broileria ja linssisalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 150 g nahallista broilerin rintafileetä
  • suolaa
  • pippuria
  • 50 g vihreitä linssejä
  • 2 punasipuli
  • 200 g punaista paprikaa
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 mozzarellapalloa
  • 300 g parsakaalia
  • 2 sitruunan mehu
  • vähän tuoretta basilikaa
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 100 g erilaisia salaatinlehtiä

Valmistus

Mausta broileri suolalla ja pippurilla ja kypsennä sitä 175-asteisessa uunissa 25 minuuttia.

Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori punasipuli ja leikkaa se suikaleiksi.

Suikaloi paprika ja paloittele aurinkokuivatut tomaatit.

Paloittele mozzarella ja kiehauta parsakaali.

Sekoita vihannekset, mozzarella, sitruunamehu ja basilika keitettyjen linssien joukkoon. Annostele linssisalaatti salaatinlehtien päälle ja pirskota oliiviöljy joukkoon. Nauti salaatti broilerin kanssa.