Broileria ja linssisalaattia

Päivällinen

torstai 5. elokuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

1 annos

75 g nahallista broilerin rintafileetä
suolaa
pippuria
25 g vihreitä linssejä
1 punasipuli
100 g punaista paprikaa
2 aurinkokuivattua
tomaattia
½ mozzarellapalloa
150 g parsakaalia
1 sitruunan mehu
vähän tuoretta basilikaa
1 tl oliiviöljyä
50 g erilaisia salaatinlehtiä


Valmistus

Mausta broileri suolalla ja pippurilla ja kypsennä sitä 175-asteisessa uunissa 25 minuuttia.

Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori punasipuli ja leikkaa se suikaleiksi.

Suikaloi paprika ja paloittele aurinkokuivatut tomaatit.

Paloittele mozzarella ja kiehauta parsakaali.

Sekoita vihannekset, mozzarella, sitruunamehu ja basilika keitettyjen linssien joukkoon. Annostele linssisalaatti salaatinlehtien päälle ja pirskota oliiviöljy joukkoon. Nauti salaatti broilerin kanssa.

  • Jos harrastat vain vähän liikuntaa

    Käytä aurinkokuivattuja tomaatteja, joita ei ole säilötty öljyyn. Jätä tarvittaessa myös mozzarella pois välttyäksesi ylimääräisiltä kaloreilta. Tulet silti kylläiseksi.


  • Jos treenaat rankasti

    Lisää linssien määrää. Saat linsseistä sekä hiilihydraatteja että proteiinia, mikä edistää palautumista rankan treenin jälkeen.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee