Vadelma-, manteli- ja inkiväärishotti

Herkullisia antioksidantteja. Mukana myös mantelimaidon ohje!

keskiviikko 2. helmikuuta 2011 teksti KUNTOPLUS

Vadelma-, manteli- ja inkiväärishotti

4 shottiin

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 5 minuuttia

AINEKSET

2 dl pakastettuja vadelmia

1 dl mantelimaitoa*

1 dl omenamehua

1 tl hunajaa

1 tl raastettua inkivääriä

* Mantelimaito

4 dl kuorittuja manteleita

1 l vettä

Valmistus

Pane jäiset vadelmat mantelimaitoon, lisää muut ainekset, sekoita hyvin tehosekoittimessa ja nauti.

Mantelimaito

Liota manteleita yön yli vedessä. Sekoita mantelit ja 5 dl vettä tehosekottimessa. Siivilöi mantelimaito astiaan. Kaada mantelimassa siivilätä takaisin sekottimeen ja lisää 5 dl vettä. Sekoita ja kaada maito siivilään. Mantelimaito säilyy jääkaapissa noin 3 päivää. Jäljelle jääneen mantelijauhon voi käyttää esim. leivonnassa.

Terveysbonus

Juomassa on runsaasti energiaa terveellisistä lähteistä sekä runsaasti verisuonistoa vahvistavia antioksidantteja.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 61 kcal

Proteiinia: 1,6 g

Rasvaa: 1,6 g

Hiilihydraattia: 11,2 g

Kuitua: 2,2 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee