Vadelma-, manteli- ja inkiväärishotti

Herkullisia antioksidantteja. Mukana myös mantelimaidon ohje!

keskiviikko 2. helmikuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

Ainekset 4 shottiin

2 dl pakastettuja vadelmia
1 dl mantelimaitoa*
(* = mantelimaidon ohje alempana)
1 dl omenamehua
1 tl hunajaa
1 tl raastettua inkivääriä


Valmistus

Pane jäiset vadelmat mantelimaitoon, lisää muut ainekset, sekoita hyvin tehosekoittimessa ja nauti.


* Mantelimaito (noin litra)
4 dl kuorittuja manteleita
1 l vettä


Liota manteleita yön yli vedessä. Sekoita mantelit ja 5 dl vettä tehosekottimessa. Siivilöi mantelimaito astiaan. Kaada mantelimassa siivilätä takaisin sekottimeen ja lisää 5 dl vettä. Sekoita ja kaada maito siivilään. Mantelimaito säilyy jääkaapissa noin 3 päivää. Jäljelle jääneen mantelijauhon voi käyttää esim. leivonnassa.

Terveysbonus

Juomassa on runsaasti energiaa terveellisistä lähteistä sekä runsaasti verisuonistoa vahvistavia antioksidantteja.


Lisää aiheesta

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee