Vadelmainen carpaccio

10 minuuttia
255 kcal

Carpacciota vadelmien ja rucolan kera

Vadelmainen carpaccio

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 150 g sisäfilettä
  • 50 g rucolaa
  • ½ luomusitruuna
  • 25 g parmesaanijuustoa
  • 1½ dl (150 g) vadelmia

Kastike

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl vadelmaviinietikkaa
  • suolaa
  • pippuria

Lisäksi

  • täysjyväleipää

Valmistus

  • Asettele seitinohuet lihaviipaleet huuhdotun ja kuivatun rucolan päälle lautasille.

  • Levitä päälle sitruunankuoriraaste tai -suikaleet ja parmesaanilastut.

  • Sekoita keskenään oliiviöljy sekä vadelmaviinietikka ja mausta kastike suolalla sekä pippurilla.

  • Kaada kastike annoksen päälle ja ripottele tuoreet vadelmat päälle.

  • Tarjoa täysjyväleivän kera.

###

VINKKI

Voit tehdä annoksen myös tuoreesta tonnikalasta.

Ohuiden viipaleiden leikkaaminen onnistuu parhaiten, kun liha on pakastettu, ja sen leikkaa kohmeisena.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background