Vadelmainen carpaccio

10 minuuttia
255 kcal

Carpacciota vadelmien ja rucolan kera

Vadelmainen carpaccio

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 150 g sisäfilettä
  • 50 g rucolaa
  • ½ luomusitruuna
  • 25 g parmesaanijuustoa
  • 1½ dl (150 g) vadelmia

Kastike

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl vadelmaviinietikkaa
  • suolaa
  • pippuria

Lisäksi

  • täysjyväleipää

Valmistus

  • Asettele seitinohuet lihaviipaleet huuhdotun ja kuivatun rucolan päälle lautasille.

  • Levitä päälle sitruunankuoriraaste tai -suikaleet ja parmesaanilastut.

  • Sekoita keskenään oliiviöljy sekä vadelmaviinietikka ja mausta kastike suolalla sekä pippurilla.

  • Kaada kastike annoksen päälle ja ripottele tuoreet vadelmat päälle.

  • Tarjoa täysjyväleivän kera.

###

VINKKI

Voit tehdä annoksen myös tuoreesta tonnikalasta.

Ohuiden viipaleiden leikkaaminen onnistuu parhaiten, kun liha on pakastettu, ja sen leikkaa kohmeisena.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background