Vadelmainen carpaccio

Carpacciota vadelmien ja rucolan kera

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012 teksti KUNTOPLUS

Vadelmainen carpaccio

Alkuruoka tai kevytlounas

Valmistusaineet

4 hengelle

300 g sisäfilettä
100 g rucolaa
1 luomusitruuna
50 g parmesaanijuustoa
3 dl (150 g) vadelmia


Kastike

2 rkl oliiviöljyä
1 rkl vadelmaviinietikkaa
suolaa
pippuria


Lisäksi

täysjyväleipää

Valmistus

  • Asettele seitinohuet lihaviipaleet huuhdotun ja kuivatun rucolan päälle lautasille.
  • Levitä päälle sitruunankuoriraaste tai -suikaleet ja parmesaanilastut.
  • Sekoita keskenään oliiviöljy sekä vadelmaviinietikka ja mausta kastike suolalla sekä pippurilla.
  • Kaada kastike annoksen päälle ja ripottele tuoreet vadelmat päälle.
  • Tarjoa täysjyväleivän kera.

Vinkki

Voit tehdä annoksen myös tuoreesta tonnikalasta.

Ohuiden viipaleiden leikkaaminen onnistuu parhaiten, kun liha on pakastettu, ja sen leikkaa kohmeisena.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee