Terveellisiä reseptejä Lounas Vadelmaine... Vadelmainen carpaccio 10 minuuttia 255 kcal Carpacciota vadelmien ja rucolan kera Teksti: KUNTOPLUS 19. kesäkuuta 2012 Vadelmainen carpaccio Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle 150 g sisäfilettä 50 g rucolaa ½ luomusitruuna 25 g parmesaanijuustoa 1½ dl (150 g) vadelmia Kastike 1 rkl oliiviöljyä ½ rkl vadelmaviinietikkaa suolaa pippuria Lisäksi täysjyväleipää Valmistus Asettele seitinohuet lihaviipaleet huuhdotun ja kuivatun rucolan päälle lautasille. Levitä päälle sitruunankuoriraaste tai -suikaleet ja parmesaanilastut. Sekoita keskenään oliiviöljy sekä vadelmaviinietikka ja mausta kastike suolalla sekä pippurilla. Kaada kastike annoksen päälle ja ripottele tuoreet vadelmat päälle. Tarjoa täysjyväleivän kera. ### VINKKIVoit tehdä annoksen myös tuoreesta tonnikalasta.Ohuiden viipaleiden leikkaaminen onnistuu parhaiten, kun liha on pakastettu, ja sen leikkaa kohmeisena. RucolaaVadelma