Vadelmainen carpaccio

10 minuuttia
255 kcal

Carpacciota vadelmien ja rucolan kera

Vadelmainen carpaccio

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 150 g sisäfilettä
  • 50 g rucolaa
  • ½ luomusitruuna
  • 25 g parmesaanijuustoa
  • 1½ dl (150 g) vadelmia

Kastike

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl vadelmaviinietikkaa
  • suolaa
  • pippuria

Lisäksi

  • täysjyväleipää

Valmistus

  • Asettele seitinohuet lihaviipaleet huuhdotun ja kuivatun rucolan päälle lautasille.

  • Levitä päälle sitruunankuoriraaste tai -suikaleet ja parmesaanilastut.

  • Sekoita keskenään oliiviöljy sekä vadelmaviinietikka ja mausta kastike suolalla sekä pippurilla.

  • Kaada kastike annoksen päälle ja ripottele tuoreet vadelmat päälle.

  • Tarjoa täysjyväleivän kera.

###

VINKKI

Voit tehdä annoksen myös tuoreesta tonnikalasta.

Ohuiden viipaleiden leikkaaminen onnistuu parhaiten, kun liha on pakastettu, ja sen leikkaa kohmeisena.


Newsletter background