Vadelmainen carpaccio

Carpacciota vadelmien ja rucolan kera

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012 teksti KUNTOPLUS

Vadelmainen carpaccio

4 hengelle

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 10 minuuttia

AINEKSET

300 g sisäfilettä

100 g rucolaa

1 luomusitruuna

50 g parmesaanijuustoa

3 dl (150 g) vadelmia

Kastike

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl vadelmaviinietikkaa

suolaa

pippuria

Lisäksi

täysjyväleipää

Valmistus

  • Asettele seitinohuet lihaviipaleet huuhdotun ja kuivatun rucolan päälle lautasille.
  • Levitä päälle sitruunankuoriraaste tai -suikaleet ja parmesaanilastut.
  • Sekoita keskenään oliiviöljy sekä vadelmaviinietikka ja mausta kastike suolalla sekä pippurilla.
  • Kaada kastike annoksen päälle ja ripottele tuoreet vadelmat päälle.
  • Tarjoa täysjyväleivän kera.

Vinkki

Voit tehdä annoksen myös tuoreesta tonnikalasta.

Ohuiden viipaleiden leikkaaminen onnistuu parhaiten, kun liha on pakastettu, ja sen leikkaa kohmeisena.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 255 kcal

Proteiinia: 21,3 g

Rasvaa: 6,2 g

Hiilihydraattia: 28,3 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee