Vadelmainen carpaccio
4 hengelle
TARVITTAVA AIKA
Aika yhteensä: 10 minuuttia
AINEKSET
300 g sisäfilettä
100 g rucolaa
1 luomusitruuna
50 g parmesaanijuustoa
3 dl (150 g) vadelmia
Kastike
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl vadelmaviinietikkaa
suolaa
pippuria
Lisäksi
täysjyväleipää
Valmistus
- Asettele seitinohuet lihaviipaleet huuhdotun ja kuivatun rucolan päälle lautasille.
- Levitä päälle sitruunankuoriraaste tai -suikaleet ja parmesaanilastut.
- Sekoita keskenään oliiviöljy sekä vadelmaviinietikka ja mausta kastike suolalla sekä pippurilla.
- Kaada kastike annoksen päälle ja ripottele tuoreet vadelmat päälle.
- Tarjoa täysjyväleivän kera.
Vinkki
Voit tehdä annoksen myös tuoreesta tonnikalasta.
Ohuiden viipaleiden leikkaaminen onnistuu parhaiten, kun liha on pakastettu, ja sen leikkaa kohmeisena.
ravintosisältö/annos
Energiaa: 255 kcal
Proteiinia: 21,3 g
Rasvaa: 6,2 g
Hiilihydraattia: 28,3 g