Paholaisen munat sinappi- ja chilitäytteellä

20 minuuttia
259 kcal

Kananmunat ovat oiva osa terveellistä lounasta. Tässä kaksi täytettyjen munien reseptiä, joilla saat vaihtelua lounaspöytään.

Keitettyjä munia marmoripöydällä

Paholaisen munat sinappi- ja chilitäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 2 rkl skyriä
  • dijoninsinappia
  • merisuolaa
  • tabaskoa
  • ½ luomusitruuna
  • ripaus tuoretta rakuunaa
  • ½ luomulimetti
  • kuivattuja chilihiutaleita
  • hiukan purjosipulia

Valmistus

  • Keitä munia 10 minuuttia.

  • Halkaise kovaksi keitetyt munat kahtia ja poista keltuaiset.

  • Sekoita keltuaiset majoneesin ja skyrin kanssa ja jaa seos kahteen annokseen.

  • Mausta toinen annos dijonin­sinapilla ja suolalla ja toinen annos tabaskolla ja suolalla.

  • Kaada seokset pursotuspusseihin ja täytä munanvalkuaiset.

  • Ripottele sinappitäytteisten munien päälle sitruunankuoriraastetta ja rakuunaa.

  • Ripottele tabaskotäytteisten munien päälle limetinkuoriraastetta, chilihiutaleita ja silputtua purjosipulia.

MUNAFAKTAA: Montako kananmunaan viikossa saa syödä? Me kerromme!


Purppuranpunaiset pääsiäismunat

PURPPURANPUNAISET PÄÄSIÄISMUNAT Kovaksi keitetyt, kuoritut munat saavat purppuran sävyn, kun liotat niitä etikkapunajuurten liemessä jääkaapissa yön yli. Purppuraiset munat sopivat mainiosti myös täytettäviksi.

© wichmann+bendtsen