Terveellisiä reseptejä Lounas Paholaisen... Paholaisen munat sinappi- ja chilitäytteellä 20 minuuttia 259 kcal Kananmunat ovat oiva osa terveellistä lounasta. Tässä kaksi täytettyjen munien reseptiä, joilla saat vaihtelua lounaspöytään. Teksti: Elisabeth Bøjlund ja Anne Larsen 5. huhtikuuta 2017 Paholaisen munat sinappi- ja chilitäytteellä Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 kananmunaa 2 rkl majoneesia 2 rkl skyriä dijoninsinappia merisuolaa tabaskoa ½ luomusitruuna ripaus tuoretta rakuunaa ½ luomulimetti kuivattuja chilihiutaleita hiukan purjosipulia Valmistus Keitä munia 10 minuuttia. Halkaise kovaksi keitetyt munat kahtia ja poista keltuaiset. Sekoita keltuaiset majoneesin ja skyrin kanssa ja jaa seos kahteen annokseen. Mausta toinen annos dijoninsinapilla ja suolalla ja toinen annos tabaskolla ja suolalla. Kaada seokset pursotuspusseihin ja täytä munanvalkuaiset. Ripottele sinappitäytteisten munien päälle sitruunankuoriraastetta ja rakuunaa. Ripottele tabaskotäytteisten munien päälle limetinkuoriraastetta, chilihiutaleita ja silputtua purjosipulia. MUNAFAKTAA: Montako kananmunaan viikossa saa syödä? Me kerromme! PURPPURANPUNAISET PÄÄSIÄISMUNAT Kovaksi keitetyt, kuoritut munat saavat purppuran sävyn, kun liotat niitä etikkapunajuurten liemessä jääkaapissa yön yli. Purppuraiset munat sopivat mainiosti myös täytettäviksi. © wichmann+bendtsen