Paholaisen munat sinappi- ja chilitäytteellä
4 annosta
TARVITTAVA AIKA
Valmisteluaika: 10 minuuttia
Valmistusaika: 10 minuuttia
Aika yhteensä: 20 minuuttia
AINEKSET
4 kananmunaa
4 rkl majoneesia
4 rkl skyriä
dijoninsinappia
merisuolaa
tabaskoa
1 luomusitruuna
ripaus tuoretta rakuunaa
1 luomulimetti
kuivattuja chilihiutaleita
hiukan purjosipulia
Valmistus
- Keitä munia 10 minuuttia.
- Halkaise kovaksi keitetyt munat kahtia ja poista keltuaiset.
- Sekoita keltuaiset majoneesin ja skyrin kanssa ja jaa seos kahteen annokseen.
- Mausta toinen annos dijoninsinapilla ja suolalla ja toinen annos tabaskolla ja suolalla.
- Kaada seokset pursotuspusseihin ja täytä munanvalkuaiset.
- Ripottele sinappitäytteisten munien päälle sitruunankuoriraastetta ja rakuunaa.
- Ripottele tabaskotäytteisten munien päälle limetinkuoriraastetta, chilihiutaleita ja silputtua purjosipulia.
MUNAFAKTAA: Montako kananmunaan viikossa saa syödä? Me kerromme!
Ravintosisältö/annos
Energiaa: 259 kcal
Proteiinia: 10,5 g
Rasvaa: 23,5 g
Hiilihydraattia: 2,9 g
Kuitua: 0,7 g

Purppuranpunaiset pääsiäismunat
Kovaksi keitetyt, kuoritut munat saavat purppuran sävyn, kun liotat niitä etikkapunajuurten liemessä jääkaapissa yön yli. Purppuraiset munat sopivat mainiosti myös täytettäviksi.
© wichmann+bendtsen