Terveellisiä reseptejä Lounas Lämmin vuo... Lämmin vuohenjuusto-papusalaatti 15 minuuttia 507 kcal Valmista helposti kotona kahvilaklassikko eli vuohenjuustosalaatti. Herkullinen salaatti valmistuu vartissa ja kelpaa niin lounaaksi kuin päivälliseksi. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 21. kesäkuuta 2018 Lämmin vuohenjuusto-papusalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 200 g vihreitä papuja kylmäpuristettua rypsiöljyä merisuolaa 2 sydänsalaatti 4 rkl säilöttyjä valkoisia papuja 6 pientä viipaletta vuohenjuustoa, à 10 g 2 tl ekstraneitsytoliiviöljyä 6 saksanpähkinää 6 rouhittua mustapippuria 2 rkl sinappi-vinegrettiä syötäviä laventelinkukkia Valmistus Puhdista vihreät pavut ja keitä niitä 2 minuuttia vedessä, jossa on ripaus suolaa ja tippa rypsiöljyä. Valuta ja anna jäähtyä. Huuhdo ja kuivaa salaatti. Levitä salaatti ja molemmat pavut lautaselle. Kuumenna oliiviöljy pinnoitetussa paistinpannussa, lisää juustoviipaleet ja paista niitä hetki. Nosta juustoviipaleet salaatin päälle ja ripottele pinnalle ruiskrutongit. Valuta kastike kostukkeeksi ja koristele salaatti laventelinkukilla.