Lämmin vuohenjuusto-papusalaatti

15 minuuttia
507 kcal

Valmista helposti kotona kahvilaklassikko eli vuohenjuustosalaatti. Herkullinen salaatti valmistuu vartissa ja kelpaa niin lounaaksi kuin päivälliseksi.

Salaattia lautasella

Lämmin vuohenjuusto-papusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 4 rkl liotettuja ja keitettyjä valkoisia papuja, kuivapaino noin 25 g (liotetaan 8 tuntia ja keitetään miedosti suolalla maustetussa vedessä pehmeiksi, noin 35 minuuttia)
  • 200 g vihreitä papuja
  • 2 sydänsalaatti
  • 6 saksanpähkinää
  • 6 pientä viipaletta vuohenjuustoa, à 10 g
  • syötäviä laventelinkukkia
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 2 tl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • 2 rkl sinappi-vinegrettiä

Valmistus

  • Puhdista vihreät pavut ja keitä niitä 2 minuuttia vedessä, jossa on ripaus suolaa ja tippa rypsiöljyä.

  • Valuta ja anna jäähtyä. Huuhdo ja kuivaa salaatti.

  • Levitä salaatti ja molemmat pavut lautaselle.

  • Kuumenna oliiviöljy pinnoitetussa paistinpannussa, lisää juustoviipaleet ja paista niitä hetki.

  • Nosta juustoviipaleet salaatin päälle ja ripottele pinnalle ruiskrutongit.

  • Valuta kastike kostukkeeksi ja koristele salaatti laventelinkukilla.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background