Lämmin vuohenjuusto-papusalaatti

15 minuuttia
507 kcal

Valmista helposti kotona kahvilaklassikko eli vuohenjuustosalaatti. Herkullinen salaatti valmistuu vartissa ja kelpaa niin lounaaksi kuin päivälliseksi.

Salaattia lautasella

Lämmin vuohenjuusto-papusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 200 g vihreitä papuja
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • merisuolaa
  • 2 sydänsalaatti
  • 4 rkl säilöttyjä valkoisia papuja
  • 6 pientä viipaletta vuohenjuustoa, à 10 g
  • 2 tl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • 6 saksanpähkinää
  • 6 rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl sinappi-vinegrettiä
  • syötäviä laventelinkukkia

Valmistus

  • Puhdista vihreät pavut ja keitä niitä 2 minuuttia vedessä, jossa on ripaus suolaa ja tippa rypsiöljyä.
  • Valuta ja anna jäähtyä. Huuhdo ja kuivaa salaatti.
  • Levitä salaatti ja molemmat pavut lautaselle.
  • Kuumenna oliiviöljy pinnoitetussa paistinpannussa, lisää juustoviipaleet ja paista niitä hetki.
  • Nosta juustoviipaleet salaatin päälle ja ripottele pinnalle ruiskrutongit.
  • Valuta kastike kostukkeeksi ja koristele salaatti laventelinkukilla.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background