Raejuustolettuja, marjoja ja rahka-mascarponekastiketta

30 minuuttia
329 kcal

Oletko ohukaisten ystävä? Kokeile näitä herkullisia ja runsaasti proteiinia sisältäviä lettuja, joiden taikinaan lisätään raejuustoa ja jotka tarjoillaan raikkaiden marjojen ja täyteläisen rahka-mascarponekastikkeen kanssa.

Annos raejuustolettuja marjojen ja rahkakastikkeen kanssa.

RAEJUUSTOLETUT maistuvat niin aamaisena kuin jälkiruokanakin. Nopeassa versiossa kastikkeen voi korvata parilla lusikallisella rahkaa.

© wichmann+bendtsen

Raejuustolettuja, marjoja ja rahka-mascarponekastiketta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Taikina

  • 3 kananmunaa
  • 2 rkl raejuustoa
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ½ tl steviaa
  • ½ tl kanelia
  • 1 rkl chian siemeniä
  • 2 rkl täysjyväriisijauhoa tai täysjyvävehnäjauhoa
  • 1 tl kookosöljyä paistamiseen

Kastike

  • 2 dl rahkaa
  • 2 rkl mascarponea
  • ½ tl steviaa
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • 2 rkl seljankukkamehua

Päälle

  • Marjoja

Raejuustolettujen valmistus

  • Sekoita taikinan ainekset. Taikinasta tulee yhteensä kuusi lettua. Paista lettuja 2-4 minuuttia.
  • Anna pannukakkujen jäähtyä sillä aikaa, kun sekoitat kastikeainekset.
  • Pinoa pannukakut niin, että niiden väliin tulee kastiketta, ja ripottele lopuksi päälle marjoja.