Mallasletut, tuorejuustoa ja viikunaa

Letut ja lempeät täytteet kruunaavat loistavan brunssin.

keskiviikko 14. lokakuuta 2015 teksti A. Sørensen

Mallasletut, tuorejuustoa ja viikunaa

5 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 45 minuuttia

AINEKSET

2 munaa

2 valkuaista

100 g raejuustoa

½ tl leivinjauhetta

2 rkl jauhettuja maltaita

Ripaus merisuolaa

Kookosöljyä tai voita

100 g kevyttuorejuustoa

3 tuoretta viikunaa

Valmistus

  • Sekoita kokonaiset munat ja raejuusto tehosekoittimessa.
  • Lisää vaahdoksi vatkatut valkuaiset (keltuaiset voi lisätä uunilinssien päälle!)
  • Lisää leivinjauhe, maltaat ja suola ja anna taikinan tekeytyä 15 minuuttia. Paista pieniä lettuja.
  • Voitele letut tuorejuustolla ja pane jokaiselle viikunaviipale ja halutessasi vielä nokare ruusunmarjasosetta.

Maistuvatko letut? Katso kaikki herkulliset lettureseptimme täältä

ravintosisältö/annos

Energiaa: 185 kcal

Proteiinia: 13,5 g

Rasvaa: 12 g

Hiilihydraattia: 6,4 g

Kuitua: 0,6 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee