Mallasletut, tuorejuustoa ja viikunaa

45 minuuttia
185 kcal

Letut ja lempeät täytteet kruunaavat loistavan brunssin.

Mallasletut, tuorejuustoa ja viikunaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ¾ munaa
  • ¾ valkuaista
  • 40 g raejuustoa
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • ¾ rkl jauhettuja maltaita
  • Ripaus merisuolaa
  • Kookosöljyä tai voita
  • 40 g kevyttuorejuustoa
  • tuoretta viikunaa

Valmistus

  • Sekoita kokonaiset munat ja raejuusto tehosekoittimessa.

  • Lisää vaahdoksi vatkatut valkuaiset (keltuaiset voi lisätä uunilinssien päälle!)

  • Lisää leivinjauhe, maltaat ja suola ja anna taikinan tekeytyä 15 minuuttia. Paista pieniä lettuja.

  • Voitele letut tuorejuustolla ja pane jokaiselle viikunaviipale ja halutessasi vielä nokare ruusunmarjasosetta.

Maistuvatko letut? Katso kaikki herkulliset lettureseptimme täältä