Mallasletut, tuorejuustoa ja viikunaa

45 minuuttia
185 kcal

Letut ja lempeät täytteet kruunaavat loistavan brunssin.

Mallasletut, tuorejuustoa ja viikunaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ¾ munaa
  • ¾ valkuaista
  • 40 g raejuustoa
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • ¾ rkl jauhettuja maltaita
  • Ripaus merisuolaa
  • Kookosöljyä tai voita
  • 40 g kevyttuorejuustoa
  • tuoretta viikunaa

Valmistus

  • Sekoita kokonaiset munat ja raejuusto tehosekoittimessa.

  • Lisää vaahdoksi vatkatut valkuaiset (keltuaiset voi lisätä uunilinssien päälle!)

  • Lisää leivinjauhe, maltaat ja suola ja anna taikinan tekeytyä 15 minuuttia. Paista pieniä lettuja.

  • Voitele letut tuorejuustolla ja pane jokaiselle viikunaviipale ja halutessasi vielä nokare ruusunmarjasosetta.

Maistuvatko letut? Katso kaikki herkulliset lettureseptimme täältä


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background