Lue myös

Marjakakkuset

Vaniljakuorrutteinen vadelmainen murupaistos

Jälkiruoka

torstai 30. heinäkuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Vaniljakuorrutteinen vadelmainen murupaistos

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 8 minuuttia

Valmistusaika: 12 minuuttia

Aika yhteensä: 20 minuuttia

AINEKSET

8 dl (400 g) vadelmia

4 rkl paahdettuja vehnähiutaleita

4 rkl spelttihiutaleita

4 rkl murennettua ruisnäkkileipää tai hapankorppuja

4 rkl hasselpähkinärouhetta

2 rkl pähkinäöljyä

4 munaa

4 rkl ruokosokeria

1 vaniljatangon siemenet

1 dl kevyttuorejuustoa

Valmistus

Jaa vadelmat neljään pikkuvuokaan. Voit käyttää myös jäisiä pakastevadelmia, kunhan paistat niitä 2 min kauemmin uunissa.

Sekoita vehnä- ja spelttihiutaleet, murennettu näkkileipä tai hapankorput, pähkinärouhe ja öljy. Jaa seos marjojen päälle.

Vatkaa munat, ruokosokeri ja suurin osa vaniljatangon siemenistä vaahdoksi. Kaada vaahto vuokiin ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 12 min tai kunnes pinta on kullanruskea.

Mausta tuorejuusto lopuilla vaniljansiemenillä ja jaa seos lämpimien jälkiruoka-annosten päälle.

Vinkki:
Voit käyttää hiutaleiden, murennetun leivän ja pähkinärouheen sijaan mysliä tai aamiaismuroja, joissa on vähän sokeria ja rasvaa.

Kaipaatko lisää insipiraatiota terveelliseen herkutteluun? Löydät lisää reseptejä täältä!

ravintosisältö/annos

Energiaa: 418 kcal

Proteiinia: 14,0 g

Rasvaa: 19,7 g

Hiilihydraattia: 44,9 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee