Vaniljakuorrutteinen vadelmainen murupaistos
Jälkiruoka
Jälkiruoka
Jaa vadelmat neljään pikkuvuokaan. Voit käyttää myös jäisiä pakastevadelmia, kunhan paistat niitä 2 min kauemmin uunissa.
Sekoita vehnä- ja spelttihiutaleet, murennettu näkkileipä tai hapankorput, pähkinärouhe ja öljy. Jaa seos marjojen päälle.
Vatkaa munat, ruokosokeri ja suurin osa vaniljatangon siemenistä vaahdoksi. Kaada vaahto vuokiin ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 12 min tai kunnes pinta on kullanruskea.
Mausta tuorejuusto lopuilla vaniljansiemenillä ja jaa seos lämpimien jälkiruoka-annosten päälle.
VINKKI:
Voit käyttää hiutaleiden, murennetun leivän ja pähkinärouheen sijaan mysliä tai aamiaismuroja, joissa on vähän sokeria ja rasvaa.
Kaipaatko lisää insipiraatiota terveelliseen herkutteluun? Löydät lisää reseptejä täältä!
Sivustossa ja sovelluksessa mm: