50
g
sokeria tai esim. steviaa tai steviasokeria (tarkasta annostelu pakkauksesta)
dl
vehnäjauhoja
Täyte
50
g
(sokeritonta) leivontaan sopivaa marmeladia tai hilloa maun mukaan
50
g
margariinia
3
tl
jauhettua kanelia
1
muna voiteluun
Valmistus
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liota hiiva maitoon ja lisää suola ja öljy. Sekoita joukkoon muna(t), sokeri ja jauhot.
Vaivaa taikinaa kunnes se irtoaa kulhosta. Anna kohota peitettynä vedottomassa paikassa noin 40 minuuttia.
Vaivaa taikinaa vielä hieman ja kauli se noin sentin paksuiseksi neliöksi.
Sekoita täyteainekset ja levitä täyte tasaisesti taikinalevylle.Taita levy keskeltä ja leikkaa kahden sentin levyisiksi suikaleiksi. Kieputa suikaleet kierteelle ja ja yhteen kierrepullaksi.
Laita kierteet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja voitele munalla. Anna kohota noin 30 minuuttia.