Itse tehty pitaleipä

50 minuuttia
385 kcal

Tee terveellisestä pikaruoasta entistä herkullisempaa ja leivo pitaleivät itse KUNTO PLUSsan reseptillä – tuoreus kruunaa aterian!

Pitaleipä

ITSE TEHTY LEIPÄ – tekee kaikesta vähän parempaa!

© wichmann+bendtsen

Itse tehty pitaleipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • 1 muna
  • ¾ dl vettä
  • ¼ dl maitoa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl hunajaa
  • 12 g hiivaa
  • ripaus suolaa
  • 150 g täysjyvävehnäjauhoa

Valmistus

  • Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää vesi, maito, öljy ja hunaja ja murenna sekaan hiiva.
  • Lisää vehnäjauho vähitellen joukkoon ja viimeisenä suola.
  • Vaivaa taikina perusteellisesti ja anna sen kohota peitettynä huoneenlämmössä 30 minuuttia. Pane uuni lämpenemään 250 asteeseen.
  • Muotoile taikinasta pitäleipiä ja paista niitä noin 8 – 10 minuuttia.
  • Anna leipien jäähtyä ritilällä.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background