Marjarahka

8 tuntia
241 kcal

Kevyenäkin päivänä pääsee nauttimaan, kun valmistaa aamupalaksi ihanaa marjaisaa rahkaa. Tämän marjarahkan tekevät aivan erityiseksi pellavansiemenhyytelö ja minttu.

Marjarahka

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 6 rkl maitorahkaa tai makeuttamatonta skyriä
  • 4 rkl pellavansiemeniä tai pellavansiemenrouhetta
  • 300 g (pakastettuja) marjoja (mustikoita, vadelmia, puolukoita, karpaloita tai mustaherukoita)
  • Hienonnettua minttua
  • 2 rkl pähkinärouhetta (saksan­pähkinöitä, hasselpähkinöitä, manteleita)

Valmistus

  • Jos käytät kokonaisia pellavansiemeniä, liota niitä vedessä yön yli. Jos käytät pakastemarjoja, anna jäisten marjojen sulaa rahkassa yön yli.
  • Sekoita pellavansiemenhyytelö tai -rouhe ja marjat rahkaan, lisää minttu ja pähkinät.