Marjarahka

Kevyenäkin päivänä pääsee nauttimaan, kun valmistaa vuorodieetin toiseksi päivän ateriaksi ihanaa marjaisaa rahkaa.

perjantai 11. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Marjarahka

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 8 tuntia - Liotus: 7-8 tuntia

AINEKSET

3 rkl maitorahkaa tai makeuttamatonta skyriä

2 rkl pellavansiemeniä tai pellavansiemenrouhetta

150 g (pakastettuja) marjoja (mustikoita, vadelmia, puolukoita, karpaloita tai mustaherukoita)

Hienonnettua minttua

1 rkl pähkinärouhetta (saksan­pähkinöitä, hasselpähkinöitä, manteleita)

Valmistus

  • Jos käytät kokonaisia pellavansiemeniä, liota niitä vedessä yön yli. Jos käytät pakastemarjoja, anna jäisten marjojen sulaa rahkassa yön yli.
  • Sekoita pellavansiemenhyytelö tai -rouhe ja marjat rahkaan, lisää minttu ja pähkinät.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 241 kcal

Proteiinia: 11,7 g

Rasvaa: 10,6 g

Hiilihydraattia: 29,1 g

Kuitua: 8,3 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee