Marjarahka

Kevyenäkin päivänä pääsee nauttimaan, kun valmistaa vuorodieetin toiseksi päivän ateriaksi ihanaa marjaisaa rahkaa.

perjantai 11. joulukuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Ainekset

1 annos

3 rkl maitorahkaa tai makeuttamatonta skyriä
2 rkl pellavansiemeniä tai pellavansiemenrouhetta
150 g (pakastettuja) marjoja (mustikoita, vadelmia, puolukoita, karpaloita tai mustaherukoita)
Hienonnettua minttua
1 rkl pähkinärouhetta (saksan­pähkinöitä, hasselpähkinöitä, manteleita)

Valmistus

  • Jos käytät kokonaisia pellavansiemeniä, liota niitä vedessä yön yli. Jos käytät pakastemarjoja, anna jäisten marjojen sulaa rahkassa yön yli.
  • Sekoita pellavansiemenhyytelö tai -rouhe ja marjat rahkaan, lisää minttu ja pähkinät.

Rahka ja skyr ovat mainioita välipalaruokia, mutta nämä hapatetut herkut sopivat hyvin myös esimerkiksi kastikepohjaksi eri aterioille.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee