Terveellisiä reseptejä Aamiainen Marjarahka Marjarahka 8 tuntia 241 kcal Kevyenäkin päivänä pääsee nauttimaan, kun valmistaa aamupalaksi ihanaa marjaisaa rahkaa. Tämän marjarahkan tekevät aivan erityiseksi pellavansiemenhyytelö ja minttu. Teksti: KUNTOPLUS 10. joulukuuta 2015 Marjarahka Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 6 rkl maitorahkaa tai makeuttamatonta skyriä 4 rkl pellavansiemeniä tai pellavansiemenrouhetta 300 g (pakastettuja) marjoja (mustikoita, vadelmia, puolukoita, karpaloita tai mustaherukoita) Hienonnettua minttua 2 rkl pähkinärouhetta (saksanpähkinöitä, hasselpähkinöitä, manteleita) Valmistus Jos käytät kokonaisia pellavansiemeniä, liota niitä vedessä yön yli. Jos käytät pakastemarjoja, anna jäisten marjojen sulaa rahkassa yön yli. Sekoita pellavansiemenhyytelö tai -rouhe ja marjat rahkaan, lisää minttu ja pähkinät.