Terveellisiä reseptejä Aamiainen Hedelmäjog... Hedelmäjogurtti ja granolaa 40 minuuttia 212 kcal Hedelmillä höystetty jogurtti on hyvä aamupala. Vielä paremman siitä tekee granola. Teksti: Irene Brøndum 1. elokuuta 2022 RIKS JA RAKS! Omatekoinen granola antaa aamujogurttiin vähän ekstraa. © wichmann+bendtsen Hedelmäjogurtti ja granolaa Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos / 1 stort glas 3 dl paksua jogurttia 4 Viipale melonia 10 viinirypälettä 4 rkl granolaa Hjemmelavet granola: 2 valkuainen 6 rkl voisulaa 2 tl vaniljajauhetta merisuolaa 6 rkl vaaleaa hunajaa 8 dl kaurahiutaleita 2 dl kuorittuja hasselpähkinöitä 2 dl silputtuja taateleita Valmistus Vaahdota valkuainen. Sekoita joukkoon voisula, vanilja ja ripaus suolaa. Levitä granola tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperille. Kypsennä 125 asteessa kierrtoilmatoiminnolla 15 minuuttia. Sekoita ja kypsennä toiset 15 minuuttia, kunnes granola on kullanruskeaa ja rapeaa. Viipaloi meloni ja puolita rypäleet. Lusikoi pari ruokalusikallista lämmintä granolaa jogurtin ja hedelmien päälle. Jäähdytä granola ja pakkaa se kannelliseen lasitölkkiin. VINKKI! Tee kerralla tupla-annos granolaa jääkaappiin. JogurttiMysli