Kirsikkainen manteli-chaipirtelö

Tavallista terveellisempi ja maukkaampi versio pirtelöstä.

tiistai 13. lokakuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Mantelipirtelö

5 annosta

3 dl mantelimaitoa
3 dl kylmää chai-teetä
10 jääpalaa
250 g makeita kirsikoita


Valmistus

  • Kiehauta 3 dl vettä ja 2 rkl chai-teenlehtiä.
  • Anna teen hautua, siivilöi se ja anna jäähtyä jääkaapissa mielellään yön yli.
  • Poista kirsikoista kivet (säästä pari kokonaista kirsikkaa koristeeksi) ja soseuta kirsikat ja sekoita ainekset pirtelöksi tehosekoittimessa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin kohtaan kehossasi olet kaikkein tyytyväisin?


KUNTO PLUS suosittelee