10 vinkkiä dieetille

10 vinkkiä, jotka helpottavat KUNTO PLUS -dieettiä ja edistävät hoikistumista.

1. Lykkää aamiaista

Jos haluat vaihtaa välipalan iltapalaan, eikä sinulla ole sudennälkä aamulla, siirrä aamiaista eteenpäin. Juo kotona suuri lasillinen vettä ja mahdollisesti myös teetä, ja nauti aamiainen vasta työpaikalla. Näin sinun ei tarvitse syödä välipalaa aamupäivällä ja jäljellä on vielä kolme ateriaa lounaan jälkeen.

2. Tee kerralla enemmän

Tee kerralla suuri määrä ruokaa ja jaa se 250 kcal:n annoksiksi kiireisiä päivä varten. Esimerkiksi lihapyöryköitä, keittoja, energiapatukoita ja banaaniohukaisia voi mainiosti valmistaa kerralla suuren annoksen ja pakastaa osan myöhempää käyttöä varten. Voit myös raastaa kaalia valmiiksi. Se säilyy suikaloituna useita päiviä tiiviissä rasiassa jääkaapissa.

3. Valitse mielesi mukaan

Kaikissa KUNTO PLUS -dieetin aterioissa on 250 kcal, ja voit valita vapaasti mieleisesi ateriat sadan ruokaohjeen joukosta. Jos iltapalaohje innostaa ammullka, voit mainiosti nauttia iltapalan silloin.

4. Valmistele helppo lounas

Tee kaksinkertainen annos päivällisruokaa, säästä siitä puolet ja syö seuraavana päivänä lounaaksi.

5. Tartu hammasharjaan

Jos mielesi tekee jotain herkkua, harjaa hampaasi. Se poistaa usein makeannälän, eikä hampaiden harjaamisen jälkeen tee niin mieli pistää suuhunsa mitään.