Hoitavat akupainantapisteet itsehoitoon

Akupainannalla voit edistää verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja suolen toimintaa. Näitä 4 pistettä kannattaa painella päivittäin!

Hoitavaa hierontaa ja painantaa

Akupunktiolle sukua oleva akupainanta on alkujaan kehitetty Kiinassa. Akupainannan ja akupunktruurin keskeinen ero on se, että akupainannassa ei käytetä neuloja vaan akupisteitä hierotaan tai painellaan.

Molemmissa hoitomuodoissa käsitellään niin kutsuttuja meridiaaneja, jotka ovat ikään kuin vaikutuskanavia, joita pitkin energia virtaa. Akupisteitä käsittelemällä voidaan hoitaa erilaisia vaivoja kivuista yliherkkyyksiin.

Tiettyjen akupisteiden hieronta edistää verenkiertoa, mikä auttaa elimistön puhdistustoimintoja.

Painelemalla ja hieromalla seuraavia neljää pistettä päivittäin auttaa elimistön luonnollista puhdistumista kuona-aineista.

Neljä tärkeää akupistettä

Korvannipukat - Hiero korvannipukoita 3 x päivässä 3 minuutin ajan 3 sormella. Hieronta edistää aineenvaihduntaa ja voi auttaa hoikistumisessa.

Ylähuulen ja nenän yhtymäkohta - Hiero ylähuulen ja nenän yhtymäkohtaa 5 minuuttia 2 x päivässä. Lievittää stressiä ja voi myös saada syömään terveellisemmin.

Kädet - Hiero käsiäsi 5 minuuttia 2 x päivässä. Edistää suolen toimintaa.

Jalat - Jaloissa on valtavasti akupisteitä, joista kokonaisvaltaisin on polvilumpion alla. Hiero aluetta 2 x päivässä. Virkistää jalkoja, edistää niiden hyvinvointia ja keventää askelta.

Akupainanta tekee hyvää!