Treenaa 6 kertaa helmikuussa – voita Apple Watch

Innosta itsesi treenaamaan kotona KUNTO PLUSsan treenivideoilla JA osallistu samalla kilpailuun, josta voit voittaa viimeisen päälle hienon älykellon!

Onnittelut hyvästä päätöksestä!

Olet päättänyt treenata säännöllisesti helmikuussa(kin). Kun olet tehnyt 6 treeniä kuntoplus.fin tai KUNTO PLUSsan puhelinsovelluksen treenivideoiden kanssa, pääset mukaan Apple Watch -älykellon arvontaan (palkinnon kuva ja malli tuonnempana).

Etkö tiedä, oletko mukana vai et? Avaa ensimmäinen sähköpostiviesti, jonka olet saanut aiheesta "KUNTO PLUS -haaste – treenaa 6 kertaa helmikuussa" ja valitse "Osallistu".

Innostuitko? Me kannustamme sinua läpi koko kisan!

Mikä on "KUNTO PLUS -haaste – 6 treeniä helmikuussa”?

Mikä on "KUNTO PLUS -haaste – 6 treeniä helmikuussa”?

Tee 6 treeniä kuntoplus.fin tai KUNTO PLUSsan puhelinsovelluksen treenivideoiden kanssa helmikuun loppuun mennessä, niin olet suorittanut haasteen ja pääset mukaan Apple Watch Series 3 -älykellon arvontaan. Kaikki KUNTO PLUSsan treenivideot tästä 28. helmikuuta asti, lasketaan mukaan.

Mitä voi voittaa?

Suoritettuasi haasteen olet mukana 38 mm:n tähtiharmaan/mustan Apple Watch Series 3 -urheilukellon arvonnassa. Urheilukellon monipuolisiin toimintoihin kuuluvat mm. älykäs aktiivisuuden seuranta ja GPS.

Nainen ulkona KUNTO PLUSsan puhelinsovellus mukana

Näin löydät KUNTO PLUSsan treenivideot

KUNTO PLUSsan tilaajana sinulla on pääsy kaikkiin treenivideoihimme TÄSTÄ. Kirjaudu sisään, niin löydät treenivideot kohdasta Nettitreeni.

Jos et ole kirjautunut kuntoplus.fin käyttäjäksi, tee se TÄÄLLÄ ja kirjadu sitten sisään sivustoon.

Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen ei onnistu, nollaa vanha salasanasi TÄSTÄ.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Lisää aiheesta: Voita
Newsletter background