Elämäsi kuntoon 3 tehokkaan välineen avulla

Haluatko vahvan ja kiinteän kehon? Kolmen helppokäyttöisen välineen avulla voit treenata tehokkaasti myös kotona. Saat kaikki 3 välinettä osana KUNTO PLUSsan treenisettiä, ja lisäksi saat 2 treeniohjelmaa, joilla pääset helposti alkuun.

Nainen tekee yhden jalan kyykkyä jumppapallolla

Jumppapallo on tehokas treeniväline kotitreeniin. Lue alempaa, miten saat omasi.

© Morten Andersen

Haluaisitko tehdä liikunnasta terveellisen elämäntavan?

Näinä aikoina etätyön ja koronarajoitusten vuoksi voi olla vaikeaa pitää riittävällä tavalla huolta omasta kunnostaan. Moni kaipaa tehokasta treeniä myös kuntosalien ulkopuolella – ja sehän onnistuu helposti! Tarvitset vain oikeat välineet ja opastusta alkuun pääsemiseen – erityisesti jos olet vasta-alkaja.

KUNTO PLUSsan treenisetti sisältää KAIKEN, mitä tarvitset tehotreeniin kotona. Setistä löydät niin välineet kuin ohjelmatkin, joten tehokkaan kotitreenin aloittaminen on helppoa.

JOS tilaat nyt, saat 4 numeroa KUNTO PLUSsaa MAHTAVAAN HINTAAN + Tilaajalahja: Treenisetin!

Saat 4 numeroa KUNTO PLUSsaa edulliseen hintaan + Tilaajalahja: Treenisetin!

KUNTO PLUS -lehtiä ja treenisetti

Treenisetti sisältää kaiken tarvittavan tehokkaaseen kotitreeniin. Saat sen täältä.

© Morten Andersen

Saat 4 numeroa KUNTO PLUSsaa VAIN 24,90 eurolla + Tilaajalahja: Monipuolisen treenisetin

Haluatko ottaa liikunnan osaksi elämää ja saada enemmän puhtia arkeen? Silloin treenisetti on oiva ostos. Setti sisältää:

Kaksi naista ja treenisetti

Treenisettiin sisältyy kolme Active Fit -treenivälinettä. Voit tilata sen täältä.

© Morten Andersen

Mitä treenisettiin sisältyy?

Jumppapallo

Jumppapalloon mahtava treeniväline. Sitä voi käyttää kehon kaikkien lihasten vahvistamiseen sekä venyttelyyn, kuntoutukseen ja oikean kehon asennon harjoitteluun.

Jumppapallo sopii erityisen hyvin vasta-alkajalle, koska sitä voi käyttää helposti kotitreenissä. Pallo sopii niin vatsan, selän, käsivarsien kuin jalkojenkin lihaskuntotreeniin – ja pallon avulla voit treenata turvallisesti ja tehokkaasti.

Kauniin vaaleansininen jumppapallo on valmistettu miellyttävästä materiaalista, ja pallon mukana saat pumpun, jolla pallo on helppo täyttää itse kotona.

Jumppakuminauha

Jumppakuminauhaavoi käyttää monipuolisesti kehoa vahvistaviin ja kiinteyttäviin harjoitteisiin. Jumppakuminauhan avulla voi tehostaa monia perinteisiä harjoitteita, kuten kyykkyä.

Jumppakuminauha sopii erityisesti pakaroiden ja reisien treenaamiseen, mutta sopii yhtä lailla myös ylävartalon ja vatsan vahvistamiseen.

Jumppakuminauha on tehty materiaalista, joka ei rullaudu kasaan tai hankaa ihoa treenin aikana – ja lisäksi kätevä väline on helppo ottaa mukaan.

Nainen tekee sumokyykkyä kuminauhan avulla

Jumppakuminauha on vahvaa tekoa ja kestää monenlaisia harjoitteita. Se sopii erityisen hyvin reisien ja pakaroiden treenaamiseen.

© Morten Andersen

Jumppamatto

Jumppamatto on välttämätön väline kotitreeniin tai -joogaan. Maton on hyvä olla riittävän pehmeä mutta samalla pitävä, jotta sitä voi käyttää sekä vatsalihastreeniin, venyttelyyn että joogaan.

Jumppamatto on tehty kevyestä materiaalista, ja sen voi helposti taitella kokoon, jolloin sen mahtuu pieneenkin tilaan kotona tai matkalla.

Aloita tehokas kotitreeni ”Tee oma bootcamp” -ohjelmalla

Treenisettiin sisältyy myös sähköinen ”Tee oma bootcamp” -liite. Se sisältää kattavan oppaan kotitreeniin. Opas sisältää:

  • 2 tehokasta ja helppotajuista treeniohjelmaa. Harjoitteet on valittu niin, että ne voi tehdä kotona ja että ne vahvistavat kaikkia suuria lihasryhmiä JA kuntoa.
  • Yksityiskohtaiset ohjeet OMAN bootcampin aloittamiseen. Bootcampit ovat usein kalliita (ja moni niistä on nyt peruttu), mutta setin avulla voit käynnistää oman bootcampisi – ja ohjelma tuo taatusti tuloksia, jos noudatat sitä täysillä 8 viikkoa!
  • Selkeitä ravitsemusperiaatteita, joita on helppo noudattaa ja jotka voivat auttaa pudottamaan painoa ilman ravintoaineiden vajausta tai energianpuutetta.

Molemmat treeniohjelmat on suunniteltu niin, että ne on helppo tehdä kotona. Saat treeniohjelmat JA bootcamp-oppaan, kun hankit monipuolisen treenisetin. Osta omasi täältä.

© Morten Andersen

Saat inspiraatiota ja motivaatiota 4 numerosta KUNTO PLUS -lehteä

KUNTO PLUS on innostava terveellisen elämäntavan äänenkannattaja, jonka tärkein tehtävä on tehdä terveellisen ja aktiivisen elämäntavan noudattamisesta helppoa ja hauskaa.

Jokainen numero kannustaa terveellisen elämäntavan ylläpitoon tarjoamalla tehokkaita harjoitteita, herkullisia reseptejä ja asiantuntijoiden neuvoja, jotta liikut enemmän ja saat ilon irti terveellisestä elämästä.

Tarjoukseen sisältyy 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä– suoraan kotiin kannettuna. Sen jälkeen tilauksen voi irtisanoa koska tahansa.

Jumppapallo sopii monenlaisiin harjoitteisiin, ja lisäksi sitä voi käyttää istuimena. Saat sen täältä.

© Morten Andersen

Kotitreeni kannattaa

Kotona treenaamiseen on monta hyvää syytä, ja varsinkin korona-aikana kotona treenaaminen on helpoin tapa harrastaa liikuntaa.

  • Voit päättää itse, milloin treenaat ja lisäksi säästät aikaa, kun et joudu kulkemaan kuntosalin ja kodin väliä. Treeni on siksi helpompi sovittaa arkeen.
  • Kotiteeni on ilmaista, kunhan olet ensin hankkinut välineet ja ohjelmat – ja niitä voi käyttää hamaan tulevaisuuteen.
  • Välineitä ei tarvitse jonottaa – ja lisäksi ne ovat ikiomiasi, joten kukaan muu ei hikoile jumppamatollesi.

KUNTO PLUSsan monipuolinen treenisetti sopii sinulle, jos haluat aloittaa tehokkaan kotitreenin. Saat treeniin kaiken tarvittavan, ja välineiden avulla treeni on taatusti tehokasta.

Jos ei nyt, niin milloin sitten? Tilaa monipuolinen setti saman tien.