Opi zumban perusaskeleet

Zumbassa syke nousee ja rasvaa palaa ja mikä parasta: jokainen tunti on HAUSKA! Opettele zumban 4 yksinkertaista askelta kanssamme.

Opettele Zumban 4 yksinkertaista askelta kanssamme.

Opi Zumban perusaskeleet. Kannattaa opetella perusaskeleet ennen ensimmäistä Zumbatuntiasi. Voit myös tanssia ohjeittemme avulla kotonasi. Laita latinorytmit soimaan ja anna rytmin viedä.

Zumbaohjelma kotikuntoilijalle

Zumbaa on tarjolla saleilla ja kuntokeskuksissa, mutta voit toki harrastaa sitä kotonakin, ellei sinulla ole aikaa tai intoa lähteä tunnille.

10 minuutin lämmittely

Marssi paikallaan, hengitä syvään ja pyörittele hartioitasi. Tee muutamia perusaskeleita. Nosta sitten sykettä tanssimalla hetken aikaa vapaasti.

15 minuutin Zumba

Tee pieni soittolista, joka sisältää esittelemiämme neljää tyyliä, niin voit kokeilla jokaista neljää askellajia. Anna musiikin viedä mukanaan ja nauti tanssista. Harjoittele askeleita, mutta liikuta vartaloasi mielesi mukaan.

5 minuutin jäähdyttely

Anna sykkeesi rauhoittua. Tee muutamia perusaskeleita ja marssi paikallaan. Hengitä syvään ja venyttele.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background