Opi zumban perusaskeleet

Zumbassa syke nousee ja rasvaa palaa ja mikä parasta: jokainen tunti on HAUSKA! Opettele zumban 4 yksinkertaista askelta kanssamme.

Opettele Zumban 4 yksinkertaista askelta kanssamme.

Opi Zumban perusaskeleet. Kannattaa opetella perusaskeleet ennen ensimmäistä Zumbatuntiasi. Voit myös tanssia ohjeittemme avulla kotonasi. Laita latinorytmit soimaan ja anna rytmin viedä.

Zumbaohjelma kotikuntoilijalle

Zumbaa on tarjolla saleilla ja kuntokeskuksissa, mutta voit toki harrastaa sitä kotonakin, ellei sinulla ole aikaa tai intoa lähteä tunnille.

10 minuutin lämmittely

Marssi paikallaan, hengitä syvään ja pyörittele hartioitasi. Tee muutamia perusaskeleita. Nosta sitten sykettä tanssimalla hetken aikaa vapaasti.

15 minuutin Zumba

Tee pieni soittolista, joka sisältää esittelemiämme neljää tyyliä, niin voit kokeilla jokaista neljää askellajia. Anna musiikin viedä mukanaan ja nauti tanssista. Harjoittele askeleita, mutta liikuta vartaloasi mielesi mukaan.

5 minuutin jäähdyttely

Anna sykkeesi rauhoittua. Tee muutamia perusaskeleita ja marssi paikallaan. Hengitä syvään ja venyttele.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background