Kiertotreeni ilman välineitä

Koko kehon lihakset käydään 20 minuutissa läpi hauskalla kiertoharjoitteluohjelmalla. Välineitä ei tarvita, vaan oma keho toimii vastuksena.

6 harjoituksen lihastreeni.

Kiertoharjoittelua:

Oheisella harjoitusohjelmalla voi pitää kehon kunnossa myös matkoilla, sillä se ei ole kiinni kuntokeskusten aukioloajoista eikä treeniin tarvita välineitä.

Tarjolla tilaajille

Tilaajat pääsevät harjoitusvideoihin oikean laidan linkeistä.

(Edellyttää käyttäjätunnuksia Kuntoplus.fi-sivustoon ja asiakasnumeron ja postinumeron tallentamista TILAAJATIETONI-kohtaan käyttäjäprofiilissa.)

[bodylink]

Kehon paino vastuksena

Oheisissa harjoitteissa käytetään maailman parasta kuntoiluvälinettä: oman kehon painoa. Se kulkee mukana aina ja kaikkialla – niin rannalla, metsässä kuin lomakohteessakin, eikä matkalaukun ylipainomaksua tarvitse pelätä.

Erityisen hyvä lomille

Loma-ajat ovat monille kuntoilijoille koetinkiviä, sillä ylimääräisiä kiloja karttuu helposti vyötärölle ainakin kolmesta eri syystä:

  • lomalla löhötään
  • hyvä ruoka, viini ja herkut maistuvat
  • liikunta jää helposti.

Yhdistelmä ei ole eduksi kunnolle eikä terveydentilalle. Laadimmekin treeniohjelman, jolla kunnon saa säilymään lomallakin.

Kiertoharjoittelu voi tuntua aluksi raskaalta, jos päivät ovat kuluneet aiemmin enimmäkseen istuen. Treeni pitääkin ottaa hauskana haasteena. Keho on luotu liikkumaan harjoitusten edellyttämillä tavoilla, mutta sitä täytyy ensin herätellä.

Hiki nousee varmasti pintaan, kunhan harjoitukset tehdään oikein ja riittävän vauhdikkaasti.