Puolitoista minuuttia nopeammin luulon voimalla

Supervedeksi uskotun juoman lumevaikutus paransi juoksijoiden aikaa viidellä kilometrillä 83 sekuntia.

JUOKSU

Ajattele, jos voisit juosta viiden kilometrin matkan puolitoista minuuttia nopeammin ilman lisätreeniä. Kuulostaako uskomattomalta? Se on täysin mahdollista, kun saa itsensä uskomaan siihen.

Yhdysvaltalaistutkimuksessa 32 koehenkilölle esiteltiin upouusi supervesi, jonka väitettiin sisältävän tavallista enemmän happea. Koehenkilöiden suoritukset mitattiin viiden kilometrin juoksumatkalla, jonka aikana he joivat joko tavallista tai supervettä.

Suuntaus oli selvä: 27 eli 84 % koehenkilöistä juoksi nopeammin juotuaan supervettä. Keskimäärin tulos oli 83 sekuntia parempi viidellä kilometrillä.

Syke, veren happisisältö ja muut mitatut arvot pysyivät muuttumattomina. Tutkijoiden mukaan nopeammat ajat voivat näin ollen olla lumevaikutuksen ansiota.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background