3 vaihtoehtoa, jotka tehoavat paremmin kuin alkoholi

Arviolta joka neljäs nainen juo enemmän kuin suositellut alkoholiannokset – ja valtaosa alkoholista valuu alas epämiellyttäviä tunteita tukahduttaessa. Kerromme, miten käsittelet tunteesi terveellisemmin.

Lasi viiniä raskaan päivän päätteeksi. Ei kai se vielä tee kenestäkään alkoholistia? Totuus kuitenkin on, että joka neljäs nainen juo enemmän kuin yhden alkoholiannoksen päivässä (tai seitsemän viikossa) – ja valtaosa alkoholista kuluu epämiellyttäviä tunteita tukahdutettaessa.
Stressin poistamiseen ei tarvita lasillista chardonnayta eikä mojitoakaan. Seuraavat kolme tapaa ovat terveellisempiä – ja tehokkaampia – tunteiden käsittelyyn.

1. Puhu ystävän kanssa

Kunnon rupattelu kahvikupposen äärellä antaa helposti tunteen siitä, ettei ihan kaikki olekaan niin pielessä kuin luulit. Tutkimus osoittaa, että naiset käsittelevät tunteensa parhaiten puhumalla niistä keskenään.

2. Käy hieronnassa

Hieronta saa oksitosiinin virtaamaan, ja oksitosiini rauhoittaa ja tekee onnelliseksi. Toivo lahjaksi hierontalahjakorttia tai varaa itse aika hyvälle hierojalle.

3. Syö kaurahiutaleita

Kyllä, se saattaa kuulostaa merkilliseltä, mutta hiilihydraattipitoinen ruoka, kuten kaurahiutaleet ja muut täysjyvätuotteet, kohottaa serotoniinitasoa, mikä puolestaan rauhoittaa aivoja.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background