Orgasmi

Seksi on sydämen asia: orgasmi edistää sydänterveyttä.

Aivot

MRI-kuvaukset ja verikokeet osoittavat, että oksitosiinihormonitaso viisinkertaistuu miehillä orgasmin aikana. Vaikutus on vielä suurempi naisilla, sillä he tarvitsevat enemmän oksitosiinia saavuttaakseen orgasmin.

Oksitosiini vaikuttaa aivojen kipukeskukseen siten, että naiset voivat sietää enemmän kipua kuin normaalisti. Aivokuvaukset osoittavat myös, että naisten G-pisteen stimulointi saa kipukynnyksen nousemaan entisestään orgasmin aikana.

Orgasmi vapauttaa elimistöön endorfiineja ja kortikosteroideja, jotka lievittävät esimerkiksi kuukautisiin, migreeniin ja ahdistukseen liittyvä kiputiloja. Oksitosiini lisää myös yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Sydän

Syke ja verenpaine voivat nousta kaksinkertaisiksi, mikä vastaa noin puolen tunnin juoksua. Testosteronin ja DHEA-hormonin määrät elimistössä kohoavat, millä on sydäntä suojaava vaikutus.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background