6 vinkillä parempi seksielämä

Kaipaako seksielämänne piristystä? Katso, miten saatte useammin ja parempaa seksiä.

Pari harrastaa seksiä

Seksielämänne saattaa parantua läheisyyden ja avoimuuden kasvattamisella.

© iStock

1. Ajattele itseäsi seksikkäänä

Monet naiset keskittyvät sänkypuuhissa liikaa omaan ulkonäköönsä, mikä voi viedä halut sekä itseltä että kumppanilta. Yritä siis unohtaa hyllyvät reidet tai pullea vatsa ja keskity ajattelemaan itseäni seksikkäänä. Jos sinä pidät itseäsi seksikkäänä, myös kumppanisi on helpompi nähdä sinut sellaisena.

2. Unohda orgasmijahti

Totta kai on ihanaa, jos molemmat saavat orgasmin - ja vielä samaan aikaan. Mutta jos molemmat keskittyvät vain orgasmijahtiin, seksistä voi tulla pakonomaista suorittamista, josta on läheisyys ja nautinto kaukana. Edetkää hitaasti älkääkä keskittykö kaikin voimin orgasmin jahtaamiseen. Keskittykää sen sijaan nauttimaan joka hetkestä ja kosketuksesta.

3. Katsokaa toisianne silmiin kaksi minuuttia

Kun katsotte toisianne silmiin tavallista pidempään, voi tapahtua yllättäviä asioita. Silmiin tuijottelu lisää läheisyyden tunnetta, joka yleensä kasvattaa myös halua.

4. Kertokaa toisillenne fantasianne

Omia seksifantasioita ei tarvitse hävetä. Kertokaa siis toisillenne rohkeasti, miten ja missä haluaisitte harrastaa seksiä ja mikä saa teidät haluamaan toista. Jos mitään ei tule mieleen, et ehkä ole koskaan miettinyt, mitä seksiltä todella haluat. Mieti asiaa konkreettisesti: mikä sytyttää juuri sinut?

5. Anna kumppanin katsoa kun masturboit

Sinä olet se henkilö, joka tietää parhaiten, mikä saa sinut syttymään ja saavuttamaan orgasmin. Anna kumppanisi katsoa, kun masturboit. Silloin hän saa paremman käsityksen siitä, mikä kiihottaa juuri sinua. Ja kenties sinäkin opit jotakin, kun katselet häntä... Tämä voi tuntua alkuun vaikealta mutta parin kerran jälkeen se tuntuu jo paljon luonnollisemmalta ja samalla opitte tuntemaan toisenne paremmin.

6. Jättäkää mobiililaitteet makuuhuoneen ulkopuolelle

On vaikea keskittyä seksiin ja kumppaniin, jos samaan aikaan selailee Instagramia tai päivittää Facebookia. Jättäkää siis mobiililaitteet suosiolla makuuhuoneen ulkopuolelle ja tehkää makuuhuoneesta paikka, jossa joko nukutaan tai harrastetaan seksiä.