Mainos Hairlust

Kuivashampoo auttaa pidentämään hiusten pesuväliä

Hiusten pesuväli on ollut pitkään puhuttu aihe ja mielipiteitä asiaan liittyen on monia. Yhtä oikeaa vastausta saa etsiä, sillä hiusten pesuväli riippuu täysin omasta hiuslaadusta, päänahan rasvaisuudesta, sekä omista stailaus toiveista. Varmaa on kuitenkin se, että kun tukka tarvitsee pikaista freesausta, on kuivashampoo päivän pelastaja!

Näin kuivashampoo toimii

Kuivashampoo ei ole täyttä taikaa, vaikka se usein siltä tuntuukin. Tuote toimii oikeastaan aika yksinkertaisella tavalla. Kuivashampoota lisätään hiuksien rasvaisiin alueisiin, joihin kuuluu usein jakaus, hiusraja ja otsatukka. Tuotteen sisältämä tärkkelys tai savi imee hiuksista ylimääräisen öljyn ja rasvan, jolloin hiukset näyttävät puhtaammalta ja raikkaammalta. Kun suihkuun ei ehdi tai hiusten pesuväliä haluaa pidentää on kuivashampoon käyttö oiva valinta. Rasvaisuuden poiston lisäksi monet kuivashampoot tuovat hiuksiin raikkaan tuoksun sekä lisäävät volyymia ja rakennetta. Kuivashampoota voi käyttää näppärästi kevyenä muotoilutuotteena ja taikoa eilisen föönikampauksen uuteen uskoon.

Kenelle kuivashampoo sopii?

Kuivashampoo sopii kaikille, jotka haluavat pidentää hiusten pesuväliä, tai pikaisesti väsätä hiukset uuteen uskoon päivän aikana, tai vaikka pienen hikitreenin jälkeen. Kuivashampoota valittaessa on hyvä pitää oma hiuslaatu ja väri mielessä. Tummien kutrien kantajien on suotuisaa varmistaa, että tuote ei jätä vaaleaa jäämää tyveen, kun taas kuivasta tai herkästä päänahasta kärsivien kannattaa suosia mahdollisimman luonnollisia sekä hajusteettomia tuotteita, jottei päänahka pääse ärtymään. Hajusteettomat puuterimaiset kuivashampoot, kuten Hairlust kuivashampoo ovat yleisesti ottaen turvallinen valinta kaikille hiuslaaduille, pituudesta sekä laadusta riippumatta.

Ponnekaasullinen VS. puuterimainen kuivashampoo

Kuivashampoon valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Ponnekaasullinen kuivashampoo saa usein kehuja sen nopeasta ja kätevästä käyttötavasta, kun taas puuterimainen kuivashampoo tarjoaa luonnollisemman lopputuloksen ja sopii erityisesti henkilöille, joilla on rasvoittuvat hiukset. Tämä lisäksi puuterimainen kuivashampoo sisältää vähemmän kemikaaleja ja on turvallisempi vaihtoehto omalle terveydelle ja ympäristölle. Lopulta paras valinta riippuu kuitenkin aina omista tarpeista, joten kannattaa kokeilla molempia ja löytää itselle sopiva vaihtoehto.

Kuinka usein kuivashampoota voi käyttää?

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös kuivashampoon vaikutus. Tuotteen käyttötiheys on yksilöllistä, mutta alan ammattilaiset eivät suosittele kuivashampoon käyttöä kahta päivää pidempään, koska kuivashampoo aiheuttaa tuotekertymää päänahkaan, joka on parin päivän käytön jälkeen syytä pestä kunnolla pois. Kuivashampoon liiallinen käyttö voi aiheuttaa hiustuppien tukkeutumista, joka voi ajan mittaan johtaa tulehduksen, aknen tai hilseilyn muodostumiseen. Tämän kaiken voi välttää näppärästi noudattamalla käyttöohjeita ja kuuntelemalla omaa päänahkaa. Jos päänahka kutiaa, ärtyy tai hiukset alkavat näyttää likaisilta, on aika pestä hiukset.

Kuivashampoo on aivan mahtava hiustuote, jonka tulisi löytyä jokaisen hyllystä. Se pelastaa kiireisenä päivänä ja antaa ekstra volyymia tarvittaessa. Kuivashampoota valittaessa on hyvä suosia omalle hiuslaadulle sopivaa tuotetta ja muistaa, että vaikka mieli tekisi pelastaa sen avulla vaikka kokonainen viikko, kaipaavat hiukset sekä päänahka kunnon pesun parin päivän käytön jälkeen.