Palauta ihon kosteus

Anna ihollesi sen janoamaa kosteutusta, niin iho näyttää terveemmältä ja hyvinvoivemmalta.

Kuori ensimmäiseksi kuiva, kuollut solukko ihon pinnasta, niin iho ottaa paljon paremmin vastaa tarjoamasi hoidot, ja näyttää välittömästi raikkaammalta.

Jos ihosi on herkkä, vältä karkeita kuorinta-aineita. Valitse mieluummin AHA-hedelmähappoja tai entsyymejä sisältävä kuorinta, joka poistaa kuolleet ihosolut hellävaraisesti.

Kosteuta kasvonaamiolla. Käytä kosteuttavaa naamiota pari kertaa viikossa kymmenen minuuttia kerrallaan aamuisin tai iltaisin. Jos jätät naamion kasvoillesi yöksi, iho saa aimo annoksen kosteutta.

Valitse puhdistustuotteita, jotka eivät sisällä saippuaa. Saippua poistaa ihosta kosteutta sekä rasvaa ja kuivattaa sitä entistä enemmän. Käytä sen sijaan mietoa puhdistusmaitoa, jonka hierot ihoon kevyesti sormin ja huuhdot pois lämpimällä vedellä.

Suojaa ihosi kosteushukalta. Se onnistuu hieromalla ihoon pari tippaa suojaavaa, pehmittävää ja ravitsevaa seerumia tai kasvoöljyä päivävoiteeseen. Valitse rasvaisempi voide kuin kevyt kesävoide.

Ihon pienet kapillaariverisuonet tarvitsevat myös suojaa ja lisää vahvistusta viileällä ilmalla. Suojaa kapillaarisuonet hieromalla ihoon kasvipohjaista kasvoöljyä ennen kuin levität päivävoiteen, tai iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Jos haluat antaa ihollesi ylimääräistä suojaa, valitse tuote, joka sisältää vahvistavia aineita kuten merilevää tai lakritsaa.

Muista suojata myös huulet ja silmänympäryket kuivuudelta.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background