Rentouttava ja rauhoittava piikkimatto

Kärsitkö päänsärystä ja lihasjännityksistä pitkien, kiireisten päivien jälkeen? Onko rauhoittuminen ja nukahtaminen vaikeaa? Rentouttava piikkimatto voi olla juuri se, mitä tarvitset.

Nainen makaa piikkimatolla

Piikkimatolla voit lievittää lievittää lihaskipuja. Jo 10 minuuttia voi helpotta merkittävästi.

© Morten Andersen

Oioioi! Selkää jomottaa, hartiat ovat jännittyneet ja päätä särkee pitkän päivän jälkeen. Tuntuuko tutulta? – Et ole ongelmasi kanssa yksin!

Jos kaipaat lievitystä vaivoihin, voi Active fit piikkimatto olla juuri sinua varten!

Piikkimaton yli 6 000 pientä piikkiä stimuloivat ja rentouttavat lihaksia ja koko kehoa. Asetu vain matolla ja anna piikkien hoitaa loput. Piikkimatto toimii akupainannan lailla ja saa koko kehon tuntumaan rentoutuneelta.

Nainen ja piikkityyny lattialla

Saat myös piikkityynyt, jolla voit käsitellä jalkapohjia, niskaa ja ristiselkää tehokkaasti.

© Morten Andersen

Active Fit -piikkimatto tarjoaa rentouttavan tauon kiireiseen arkeen. Piikkien kosketus saa lihakset rentoutumaan ja lievittää kipua.

Voit käyttää piikkimattoa tauoilla päivän mittaan tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Piikkimaton rauhoitava kosketus rentouttaa ja voi auttaa saamaan paremmin unta.

Piikkimatto on myös helppokäyttöinen: rullaa vain matto auki ja asetu tarpeen mukaan istumaan, seisomaan tai makuulle matolle niin, että piikit osuvat juuri siihen kohtaa, missä lievitystä tarvitaan.

3 KUNTO PLUSsaa vain 16,90 € + tilaajalahjaksi rentouttava piikkimatto

Nainen piikkityynyllä toimistotuolissa

Piikkimatolla voi rentouttaa myös toimistotyön jumiuttamia lihaksia. Aseta piikkimatto toimistotuolin selkänojalle piikit stimuloivat lihaksia, kun nojaat selkänojaan.

© Morten Andersen

Mitä tarkalleen ottaen saat vain 16,90 eurolla?

1. Tilaajalahja: Active Fit -piikkimatto

Helppo käyttää. Rullaa vain matto auki, ja se on käyttövalmis. Piikkimaton muut edut:

  • Selän, hartioiden ja niskan kipuiluun Asetu matolle niin, että piikit stimuloivat juuri oikeaa kohtaa.

  • Lisätehoa piikkityynyllä – Aseta piikkityyny väsyneiden jalkapohjien, jäykän ristiselän tai kipeän niskan alle kipua lievittämään.

  • Kulkee kätevästi mukana – Mukana tulee kassi, jossa piikkimatto on helppo ottaa mukaan tai siirtää pois tieltä silloin, kun sitä ei tarvita.

2. Saa 3 KUNTO PLUSsaa

KUNTO PLUSsan tavoite on tehdä terveellisyydestä helppoa. Joka numerossa on innostavia reseptejä, tehokkaita harjoitteita ja runsaasti asiantuntijoiden vinkkejä kehonhuollosta, liikunnasta ja elämäniloisesta asenteesta.

Saat 3 KUNTO PLUSsaa kotiin kannettuna. Tarjouskauden jälkeen voit milloin tahansa päättää tilauksen.

Nainen lepää piikkimatolla

Piikkimatto vaikuttaa tehokkaimmin paljaalla iholla, mutta jos piikit tuntuvat liiaksi, niin esimerkiksi T-paidalla voi vähentää piikkien vaikutusta.

© Morten Andersen