Violetti kasvis-marjasalaatti

20 minuuttia
404 kcal

Herkuttele huoletta mehukkaalla salaatilla, joka yllättää vadelmilla ja karhunvatukoilla.

Violetti kasvis-marjasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 400 g (punaista) suippokaalia
  • chilihiutaleita
  • 2 dl mustaa kvinoaa
  • 2 sitruunan kuori ja mehu
  • 4 rkl hunajaa
  • 2 luomuvaniljatanko
  • 2 kourallista vadelmia
  • 2 kourallista karhunvatukoita

Valmistus

  • Huuhtele kvinoa huolellisesti ja keitä sitä kevyesti suolatussa vedessä n. 4 minuuttia – ei liian pehmeäksi.

  • Murskaa vaniljatanko jauheeksi. Sekoita kastike tehosekoittimessa sitruunamehusta, hunajasta ja vaniljasta.

  • Sekoita kastike varovasti kypsään kvinoaan ja anna maustua mahdollisimman pitkään.

  • Huuhtele kaali, poista kanta ja silppua lehdet tehosekoittimessa.

  • Mausta chilihiutaleilla ja ripauksella sitruunankuoriraastetta.

  • Asettele kvinoa ja marjat lautaselle, levitä loput sitruunankuoriraasteesta pinnalle ja peitä annos kaalirouheella.


Augusta Sørensen

Mehukkaat salaatit on kehittänyt tanskalainen kokki ja ruokataiteilija Augusta Sørensen.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background