Violetti kasvis-marjasalaatti

20 minuuttia
404 kcal

Herkuttele huoletta mehukkaalla salaatilla, joka yllättää vadelmilla ja karhunvatukoilla.

Violetti kasvis-marjasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 400 g (punaista) suippokaalia
  • chilihiutaleita
  • 2 dl mustaa kvinoaa
  • 2 sitruunan kuori ja mehu
  • 4 rkl hunajaa
  • 2 luomuvaniljatanko
  • 2 kourallista vadelmia
  • 2 kourallista karhunvatukoita

Valmistus

  • Huuhtele kvinoa huolellisesti ja keitä sitä kevyesti suolatussa vedessä n. 4 minuuttia – ei liian pehmeäksi.

  • Murskaa vaniljatanko jauheeksi. Sekoita kastike tehosekoittimessa sitruunamehusta, hunajasta ja vaniljasta.

  • Sekoita kastike varovasti kypsään kvinoaan ja anna maustua mahdollisimman pitkään.

  • Huuhtele kaali, poista kanta ja silppua lehdet tehosekoittimessa.

  • Mausta chilihiutaleilla ja ripauksella sitruunankuoriraastetta.

  • Asettele kvinoa ja marjat lautaselle, levitä loput sitruunankuoriraasteesta pinnalle ja peitä annos kaalirouheella.


Augusta Sørensen

Mehukkaat salaatit on kehittänyt tanskalainen kokki ja ruokataiteilija Augusta Sørensen.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background