Valkoinen pesto

9 tuntia
170 kcal

Tätä ihanaa papupestoa voi käyttää leivänpäällisenä, vihannesdippinä tai kastikkeena lihan kanssa.

Valkoinen pesto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 66 g valkoisia papuja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ⅓ dl sitruunamehua
  • 2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa ja pippuria myllystä

Valmistus

  • Huuhdo pavut ja liota niitä viileässä 8 tuntia. Huuhdo pavut uudelleen ja keitä niitä 45 minuuttia.
  • Sekoita papuihin suunnilleen yhtä paljon keitinvettä kuin papujakin on, raastetut valkosipulinkynnet, sitruunamehu ja öljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

LUE MYÖS: Nopea hummus säilykekikherneistä


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background