Valkoinen pesto

9 tuntia
170 kcal

Tätä ihanaa papupestoa voi käyttää leivänpäällisenä, vihannesdippinä tai kastikkeena lihan kanssa.

Valkoinen pesto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 66 g valkoisia papuja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ⅓ dl sitruunamehua
  • 2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa ja pippuria myllystä

Valmistus

  • Huuhdo pavut ja liota niitä viileässä 8 tuntia. Huuhdo pavut uudelleen ja keitä niitä 45 minuuttia.
  • Sekoita papuihin suunnilleen yhtä paljon keitinvettä kuin papujakin on, raastetut valkosipulinkynnet, sitruunamehu ja öljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

LUE MYÖS: Nopea hummus säilykekikherneistä


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background