12
g
kookoshiutaleita + vähän päälle patukoiden päälle
½
rkl
kaakaojauhetta
½
rkl
raakalakritsijauhetta
¼
dl
suodattamatonta omenamehua
½
rkl
tummaa agavesiirappia tai akasiahunajaa
Hyppysellinen merisuolaa
Valmistus
Paahda pähkinät kevyesti kuivalla pannulla ja anna jäähtyä. Paahtaminen antaa makua!
Sekoita kaikki ainekset hyvin ja kaada taikina leivinpaperista taiteltuun vuokaan, noin 15 x 15 cm, jolloin patukoista tulee parin sentin korkuisia. Pidä kylmässä yön yli.
Leikkaa taikina patukoiksi – annoksesta tulee 8 patukkaa. Ripottele päälle kookoshiutaleita.
Voit myös tehdä kuulia ja kieritellä ne kookoshiutaleissa, jolloin energiasisältö hieman kasvaa.