Kotonatehty raparperisalsa

2 tuntia
53 kcal

Tee itse herkullista raparperisalsaa, jonka mausteena on inkivääriä ja chiliä. Tarjoa itsetehtyjen kyssäkaalilastujen kera.

Raparperisalsaa lastujen kera

Raparperisalsa ja kyssäkaalilastut

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 raparperinvartta
  • ¼ salaattisipulia
  • ½ hyppysellinen steviaa
  • ½ tl agavesiirappia
  • ½ tl hienonnettua inkivääriä
  • 1 rkl hienonnettua korianteria
  • ¼ chiliä

Lastut

  • ½ suuri kyssäkaali
  • ¼ tl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa

Raparperisalsan ja kyssäkaalilastujen valmistus

  • Kuori kyssäkaali ja leikkaa se hyvin ohuiksi viipaleiksi. Voitele viipaleet öljyllä ja levitä ne leivinpaperin päälle pellille.

  • Paista 100 asteessa 1−2 tuntia.

  • Kokeile lastuja säännöllisesti. Niiden tulee olla vaaleanruskeita ja rapeita.

  • Hienonna raparperit ja sipuli ja sekoita muut salsan ainekset niiden joukkoon.

  • Nauti lastut salsan kanssa.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background