Kotonatehty raparperisalsa

2 tuntia
53 kcal

Tee itse herkullista raparperisalsaa, jonka mausteena on inkivääriä ja chiliä. Tarjoa itsetehtyjen kyssäkaalilastujen kera.

Raparperisalsaa lastujen kera

Raparperisalsa ja kyssäkaalilastut

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 raparperinvartta
  • ¼ salaattisipulia
  • ½ hyppysellinen steviaa
  • ½ tl agavesiirappia
  • ½ tl hienonnettua inkivääriä
  • 1 rkl hienonnettua korianteria
  • ¼ chiliä

Lastut

  • ½ suuri kyssäkaali
  • ¼ tl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa

Raparperisalsan ja kyssäkaalilastujen valmistus

  • Kuori kyssäkaali ja leikkaa se hyvin ohuiksi viipaleiksi. Voitele viipaleet öljyllä ja levitä ne leivinpaperin päälle pellille.

  • Paista 100 asteessa 1−2 tuntia.

  • Kokeile lastuja säännöllisesti. Niiden tulee olla vaaleanruskeita ja rapeita.

  • Hienonna raparperit ja sipuli ja sekoita muut salsan ainekset niiden joukkoon.

  • Nauti lastut salsan kanssa.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background