Juusto-kurkkuvaahtoa ja ruisleipää

20 minuuttia
144 kcal

Välipala

Juusto-kurkkuvaahtoa ja ruisleipää

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 1 dl ruohosipulia
  • 100 g tuorejuustoa (5 %)
  • 60 g keitettyä perunaa
  • 1 munanvalkuaista
  • pippuria
  • ½ kurkkua
  • 4 viipaletta ruisleipää

Valmistus

Pane ruohosipuli, tuorejuusto ja kuorittu peruna tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto massan joukkoon. Mausta seos pippurilla ja kaada se lasiin. Leikkaa kurkku kuutioiksi ja nosta kuutiot vaahdon viereen lautaselle. Paahda ruisleipä ja nauti vaahdon keralla.

VINKKI: Voit käyttää tuorejuuston sijasta raejuustoa.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background