Juusto-kurkkuvaahtoa ja ruisleipää

20 minuuttia
144 kcal

Välipala

Juusto-kurkkuvaahtoa ja ruisleipää

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 1 dl ruohosipulia
  • 100 g tuorejuustoa (5 %)
  • 60 g keitettyä perunaa
  • 1 munanvalkuaista
  • pippuria
  • ½ kurkkua
  • 4 viipaletta ruisleipää

Valmistus

Pane ruohosipuli, tuorejuusto ja kuorittu peruna tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto massan joukkoon. Mausta seos pippurilla ja kaada se lasiin. Leikkaa kurkku kuutioiksi ja nosta kuutiot vaahdon viereen lautaselle. Paahda ruisleipä ja nauti vaahdon keralla.

VINKKI: Voit käyttää tuorejuuston sijasta raejuustoa.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background