Juusto-kurkkuvaahtoa ja ruisleipää

Välipala

torstai 16. heinäkuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Juusto-kurkkuvaahtoa ja ruisleipää

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 20 minuuttia

AINEKSET

½ dl ruohosipulia

50 g tuorejuustoa (5 %)

30 g keitettyä perunaa

½ munanvalkuaista

pippuria

¼ kurkkua

2 viipaletta ruisleipää

Valmistus

Pane ruohosipuli, tuorejuusto ja kuorittu peruna tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto massan joukkoon. Mausta seos pippurilla ja kaada se lasiin. Leikkaa kurkku kuutioiksi ja nosta kuutiot vaahdon viereen lautaselle. Paahda ruisleipä ja nauti vaahdon keralla.

Vinkki: Voit käyttää tuorejuuston sijasta raejuustoa.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 144 kcal

Proteiinia: 11 g

Rasvaa: 1 g

Kuitua: 4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee