Juusto-kurkkuvaahtoa ja ruisleipää

Välipala

torstai 16. heinäkuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

1 annos

½ dl ruohosipulia
50 g tuorejuustoa (5 %)
30 g keitettyä perunaa
½ munanvalkuaista
pippuria
¼ kurkkua
2 viipaletta ruisleipää

Valmistus

Pane ruohosipuli, tuorejuusto ja kuorittu peruna tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto massan joukkoon. Mausta seos pippurilla ja kaada se lasiin. Leikkaa kurkku kuutioiksi ja nosta kuutiot vaahdon viereen lautaselle. Paahda ruisleipä ja nauti vaahdon keralla.

Vinkki: Voit käyttää tuorejuuston sijasta raejuustoa.

  • Jos harrastat vain vähän liikuntaa

    Saat vähemmän kaloreita, kun puolitat ruisleivän määrän. Vielä enemmän kaloreita säästyy, kun syöt annoksen sijasta pari hedelmää.

  • Jos treenaat rankasti

    Jos tarvitset ylimääräistä energiaa, voit tehdä kaksinkertaisen annoksen vaahtoa. Voit myös lisätä ruisleivän määrää, jotta saat täydennettyä hiilihydraattivarastojasi.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee