Juusto-kurkkuvaahtoa ja ruisleipää

20 minuuttia
144 kcal

Välipala

Juusto-kurkkuvaahtoa ja ruisleipää

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 1 dl ruohosipulia
  • 100 g tuorejuustoa (5 %)
  • 60 g keitettyä perunaa
  • 1 munanvalkuaista
  • pippuria
  • ½ kurkkua
  • 4 viipaletta ruisleipää

Valmistus

Pane ruohosipuli, tuorejuusto ja kuorittu peruna tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto massan joukkoon. Mausta seos pippurilla ja kaada se lasiin. Leikkaa kurkku kuutioiksi ja nosta kuutiot vaahdon viereen lautaselle. Paahda ruisleipä ja nauti vaahdon keralla.

VINKKI: Voit käyttää tuorejuuston sijasta raejuustoa.