Halkaise munakoisot pitkittäin, voitele leikkuupinnat öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa. Paista 200-asteisessa uunissa 30 min. Koverra malto kuorista ja soseuta se yhdessä tomaatin ja 1 öljyruokalusikallisen kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Soseuta tomaatit, siemenet, chili, öljy ja juusto. Mausta suolalla ja valkopippurilla Leikkaa kinkusta enimmät rasvat pois. Kääri viipaleet leipätikkujen ympärille.
- Tee puolikuivia tomaatteja itse: Leikkaa kirsikkatomaatteja puoliksi ja levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele pinnalle ripaus suolaa, sokeria, mustapippuria myllystä ja tuoretta timjamisilppua. Kuivaa 90-asteisessa uunissa 3 tuntia. Pane kuivatut tomaatit lasipurkkeihin ja peitä ne kylmäpuristetulla oliivitai rypsiöljyllä. Tomaatit säilyvät jääkaapissa yhden viikon.