Ruusukaali-waldorfinsalaatti

30 minuuttia
291 kcal

Waldorfinsalaatin muunnelma, josta jokainen voi räätälöidä mieleisensä annoksen.

Ruusukaali-waldorfinsalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 66 g ruusukaalia
  • ¼ valkokaalia
  • Luomusitruunan mehu ja kuori
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • 83 g maustamatonta skyriä
  • ¼ dl porkkanamehua
  • Merisuolaa
  • ⅓ nippu lehtiselleriä
  • Lasillinen punaisia viinirypäleitä
  • 33 g paahdettuja saksanpähkinöitä
  • 33 g (kuivattuja) karpaloita

Valmistus

  • Huuhdo ruusukaalit ja poista uloimmat lehdet. Laita ne kulhoon, kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna vetäytyä kannen alla 5 minuuttia. Kaada vesi pois.

  • Surauta kaali monitoimikoneessa lumen näköiseksi (tai raasta raastinraudalla).

  • Sekoita kaali, sitruunamehu ja vaniljajauhe.

  • Kääntele skyr ja porkkanamehu yhteen.

  • Mausta sitruunankuorella ja suolalla.

  • Huuhdo ja pilko selleri ohuiksi viipaleiksi.

  • Huuhdo ja puolita viinirypäleet.

  • Sekoita saksanpähkinät ja karpalot.

  • Annostele ainekset tarjoilukulhoihin, joista jokainen voi itse koota lautaselleen mieleisensä salaatin.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background