Ruusukaali-waldorfinsalaatti

Waldorfinsalaatin muunnelma, josta jokainen voi räätälöidä mieleisensä annoksen.

keskiviikko 18. marraskuuta 2015 teksti A. Sørensen

Ainekset

6 annosta

200 g ruusukaalia
½ valkokaalia
Luomusitruunan mehu ja kuori
½ tl vaniljajauhetta
250 g maustamatonta skyriä
½ dl porkkanamehua
Merisuolaa
Nippu lehtiselleriä
Lasillinen punaisia viinirypäleitä
100 g paahdettuja saksanpähkinöitä
100 g (kuivattuja) karpaloita

Valmistus

  • Huuhdo ruusukaalit ja poista uloimmat lehdet. Laita ne kulhoon, kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna vetäytyä kannen alla 5 minuuttia. Kaada vesi pois.
  • Surauta kaali monitoimikoneessa lumen näköiseksi (tai raasta raastinraudalla).
  • Sekoita kaali, sitruunamehu ja vaniljajauhe.
  • Kääntele skyr ja porkkanamehu yhteen.
  • Mausta sitruunankuorella ja suolalla.
  • Huuhdo ja pilko selleri ohuiksi viipaleiksi.
  • Huuhdo ja puolita viinirypäleet.
  • Sekoita saksanpähkinät ja karpalot.
  • Annostele ainekset tarjoilukulhoihin, joista jokainen voi itse koota lautaselleen mieleisensä salaatin.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee