Ruusukaali-waldorfinsalaatti

30 minuuttia
291 kcal

Waldorfinsalaatin muunnelma, josta jokainen voi räätälöidä mieleisensä annoksen.

Ruusukaali-waldorfinsalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 66 g ruusukaalia
  • ¼ valkokaalia
  • Luomusitruunan mehu ja kuori
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • 83 g maustamatonta skyriä
  • ¼ dl porkkanamehua
  • Merisuolaa
  • ⅓ nippu lehtiselleriä
  • Lasillinen punaisia viinirypäleitä
  • 33 g paahdettuja saksanpähkinöitä
  • 33 g (kuivattuja) karpaloita

Valmistus

  • Huuhdo ruusukaalit ja poista uloimmat lehdet. Laita ne kulhoon, kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna vetäytyä kannen alla 5 minuuttia. Kaada vesi pois.

  • Surauta kaali monitoimikoneessa lumen näköiseksi (tai raasta raastinraudalla).

  • Sekoita kaali, sitruunamehu ja vaniljajauhe.

  • Kääntele skyr ja porkkanamehu yhteen.

  • Mausta sitruunankuorella ja suolalla.

  • Huuhdo ja pilko selleri ohuiksi viipaleiksi.

  • Huuhdo ja puolita viinirypäleet.

  • Sekoita saksanpähkinät ja karpalot.

  • Annostele ainekset tarjoilukulhoihin, joista jokainen voi itse koota lautaselleen mieleisensä salaatin.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background