Lehtikaalihodari

30 minuuttia
309 kcal

Täyslihamakkaraa violetin lehtikaalin lehteen kääräistynä.

Lehtikaalihodari

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 suurta lehtikaalin lehteä
  • 2 joulumakkaraa, bratwurstia tai muuta täyslihamakkaraa
  • 2 taatelia
  • (Kuusenkerkkiä ja lehtikultaa koristeeksi)

Kvittenihillo

  • kvitteniä
  • ¼ dl sokeria
  • ¼ dl vettä
  • ⅔ rkl omenasiiderietikkaa
  • Rouhittua mustapippuria

Valmistus

  • Kvittenihillo: Kuori kvittenit, ja poista siemenkodat. Lisää vesi ja sokeri ja keitä kypsäksi, noin 15 minuuttia.

  • Kun sose on jäähtynyt hiukan, mausta se etikalla ja mustapippurilla ja kaada pieneen kulhoon.

  • Hodarit:Paista makkarat pannulla ja viipaloi taatelit joukkoon. (Nypi kuusenkerkistä ja lehtikullasta pieniä paloja koristeeksi.) Huuhdo lehtikaalin lehdet ja linkoa tai kuivaa ne huolella.

  • Asettele kaikki tarjolle, niin vieraat voivat koota hotdoginsa itse.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background