Lehtikaalihodari

Täyslihamakkaraa violetin lehtikaalin lehteen kääräistynä.

keskiviikko 18. marraskuuta 2015 teksti A. Sørensen

Lehtikaalihodari

Kuvassa ei ole värivirhettä vaan lehtikaali on violettia Scarlet-lajiketta.
6 annosta

6 suurta lehtikaalin lehteä
6 joulumakkaraa, bratwurstia tai muuta täyslihamakkaraa
6 taatelia
(Kuusenkerkkiä ja lehtikultaa koristeeksi)

Kvittenihillo

2 kvitteniä
½ dl sokeria
1/3 dl vettä
2 rkl omenasiiderietikkaa
Rouhittua mustapippuria


Vinkki: Jos kvitteniä ei ole, käytä hapokkaita, kiinteitä omenia.

Valmistus

  • Kvittenihillo: Kuori kvittenit, ja poista siemenkodat. Lisää vesi ja sokeri ja keitä kypsäksi, noin 15 minuuttia.
  • Kun sose on jäähtynyt hiukan, mausta se etikalla ja mustapippurilla ja kaada pieneen kulhoon.
  • Hodarit:Paista makkarat pannulla ja viipaloi taatelit joukkoon. (Nypi kuusenkerkistä ja lehtikullasta pieniä paloja koristeeksi.) Huuhdo lehtikaalin lehdet ja linkoa tai kuivaa ne huolella.
  • Asettele kaikki tarjolle, niin vieraat voivat koota hotdoginsa itse.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee