Lehtikaalihodari

30 minuuttia
309 kcal

Täyslihamakkaraa violetin lehtikaalin lehteen kääräistynä.

Lehtikaalihodari

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 suurta lehtikaalin lehteä
  • 2 joulumakkaraa, bratwurstia tai muuta täyslihamakkaraa
  • 2 taatelia
  • (Kuusenkerkkiä ja lehtikultaa koristeeksi)

Kvittenihillo

  • ½ kvitteniä
  • ¼ dl sokeria
  • ¼ dl vettä
  • ½ rkl omenasiiderietikkaa
  • Rouhittua mustapippuria

Valmistus

  • Kvittenihillo: Kuori kvittenit, ja poista siemenkodat. Lisää vesi ja sokeri ja keitä kypsäksi, noin 15 minuuttia.

  • Kun sose on jäähtynyt hiukan, mausta se etikalla ja mustapippurilla ja kaada pieneen kulhoon.

  • Hodarit:Paista makkarat pannulla ja viipaloi taatelit joukkoon. (Nypi kuusenkerkistä ja lehtikullasta pieniä paloja koristeeksi.) Huuhdo lehtikaalin lehdet ja linkoa tai kuivaa ne huolella.

  • Asettele kaikki tarjolle, niin vieraat voivat koota hotdoginsa itse.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background