Lehtikaalihodari

30 minuuttia
309 kcal

Täyslihamakkaraa violetin lehtikaalin lehteen kääräistynä.

Lehtikaalihodari

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 suurta lehtikaalin lehteä
  • 2 joulumakkaraa, bratwurstia tai muuta täyslihamakkaraa
  • 2 taatelia
  • (Kuusenkerkkiä ja lehtikultaa koristeeksi)

Kvittenihillo

  • ½ kvitteniä
  • ¼ dl sokeria
  • ¼ dl vettä
  • ½ rkl omenasiiderietikkaa
  • Rouhittua mustapippuria

Valmistus

  • Kvittenihillo: Kuori kvittenit, ja poista siemenkodat. Lisää vesi ja sokeri ja keitä kypsäksi, noin 15 minuuttia.
  • Kun sose on jäähtynyt hiukan, mausta se etikalla ja mustapippurilla ja kaada pieneen kulhoon.
  • Hodarit:Paista makkarat pannulla ja viipaloi taatelit joukkoon. (Nypi kuusenkerkistä ja lehtikullasta pieniä paloja koristeeksi.) Huuhdo lehtikaalin lehdet ja linkoa tai kuivaa ne huolella.
  • Asettele kaikki tarjolle, niin vieraat voivat koota hotdoginsa itse.