Uunijuurikkaat

Uunipunajuuria alkuruuaksi, lisukkeeksi tai pieneen nälkään.

tiistai 17. marraskuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Uunijuurikkaat

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 40 minuuttia

Aika yhteensä: 50 minuuttia

AINEKSET

500 g punajuuria

8 valkosipulin kynttä

4 tuoretta rosmariininoksaa

2 rkl balsamiviinietikkaa

suolaa, mustapippuria

2 tl oliiviöljyä

(parmesaania tai fetamuruja)

Valmistus

  • Kuori ja lohko punajuuret.
  • Taittele leivinpaperista kaksi pussia ja pane niihin punajuuret, valkosipulinkynnet, rosmariini ja etikka.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja öljyllä. Paista 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.
  • Koristeeksi voit ripotella juustoraastetta. Tarjoa lisukkeena tai sellaisenaan.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 224 kcal

Proteiinia: 9,6 g

Rasvaa: 8,4 g

Hiilihydraattia: 30,5 g

Kuitua: 5,8 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee