Uunijuurikkaat

50 minuuttia
224 kcal

Uunipunajuuria alkuruuaksi, lisukkeeksi tai pieneen nälkään.

Uunijuurikkaat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 500 g punajuuria
  • 8 valkosipulin kynttä
  • 4 tuoretta rosmariininoksaa
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • suolaa, mustapippuria
  • 2 tl oliiviöljyä
  • (parmesaania tai fetamuruja)

Valmistus

  • Kuori ja lohko punajuuret.

  • Taittele leivinpaperista kaksi pussia ja pane niihin punajuuret, valkosipulinkynnet, rosmariini ja etikka.

  • Mausta suolalla, pippurilla ja öljyllä. Paista 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.

  • Koristeeksi voit ripotella juustoraastetta. Tarjoa lisukkeena tai sellaisenaan.


Newsletter background