Kukkakaali-edamamesalaatti

11 minuuttia
245 kcal

Vuorodieetin kevyinä päivinä voi nauttia Aasian makujen inspiroimaa tuoreella mintulla maustettua kukkakaali-edamamepapusalaattia.

Kukkakaali-edamamesalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 1 kukkakaalia
  • 100 g edamamepapuja
  • 2 nippu ruohosipulia
  • Tuoretta minttua

Kastike

  • 1 sitruunan mehu
  • 2 tl soijakastiketta (japanilaistyyppistä)
  • 2 tl sinappia
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistus

  • Paloittele kukkakaali isoiksi kukinnoiksi, kiehauta vähässä, suolalla maustetussa vedessä 30 sekuntia.
  • Sekoita sitruunamehu, soijakastike ja sinappi. Lisää öljy ohuena nauhana, ettei kastike juoksetu ja mene kokkareiseksi.
  • Sekoita kastike salaattiin.

LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä