Kukkakaali-edamamesalaatti

Vuorodieetin kevyinä päivinä voi nauttia Aasian makujen inspiroimaa tuoreella mintulla maustettua kukkakaali-edamamepapusalaattia.

perjantai 11. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Kukkakaali-edamamesalaatti

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 1 minuutti

Aika yhteensä: 11 minuuttia

AINEKSET

½ kukkakaalia

50 g edamamepapuja

1 nippu ruohosipulia

Tuoretta minttua

Kastike

½ sitruunan mehu

1 tl soijakastiketta (japanilaistyyppistä)

1 tl sinappia

1 rkl oliiviöljyä

Valmistus

  • Paloittele kukkakaali isoiksi kukinnoiksi, kiehauta vähässä, suolalla maustetussa vedessä 30 sekuntia.
  • Sekoita sitruunamehu, soijakastike ja sinappi. Lisää öljy ohuena nauhana, ettei kastike juoksetu ja mene kokkareiseksi.
  • Sekoita kastike salaattiin.

LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä

ravintosisältö/annos

Energiaa: 245 kcal

Proteiinia: 12 g

Rasvaa: 15,8 g

Hiilihydraattia: 18,2 g

Kuitua: 7,9 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee