Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kukkakaali... Kukkakaali-edamamesalaatti 11 minuuttia 245 kcal Vuorodieetin kevyinä päivinä voi nauttia Aasian makujen inspiroimaa tuoreella mintulla maustettua kukkakaali-edamamepapusalaattia. Teksti: KUNTOPLUS 10. joulukuuta 2015 Kukkakaali-edamamesalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 1 kukkakaalia 100 g edamamepapuja 2 nippu ruohosipulia Tuoretta minttua Kastike 1 sitruunan mehu 2 tl soijakastiketta (japanilaistyyppistä) 2 tl sinappia 2 rkl oliiviöljyä Valmistus Paloittele kukkakaali isoiksi kukinnoiksi, kiehauta vähässä, suolalla maustetussa vedessä 30 sekuntia. Sekoita sitruunamehu, soijakastike ja sinappi. Lisää öljy ohuena nauhana, ettei kastike juoksetu ja mene kokkareiseksi. Sekoita kastike salaattiin. LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä