Kukkakaali-edamamesalaatti

11 minuuttia
245 kcal

Vuorodieetin kevyinä päivinä voi nauttia Aasian makujen inspiroimaa tuoreella mintulla maustettua kukkakaali-edamamepapusalaattia.

Kukkakaali-edamamesalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 1 kukkakaalia
  • 100 g edamamepapuja
  • 2 nippu ruohosipulia
  • Tuoretta minttua

Kastike

  • 1 sitruunan mehu
  • 2 tl soijakastiketta (japanilaistyyppistä)
  • 2 tl sinappia
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistus

  • Paloittele kukkakaali isoiksi kukinnoiksi, kiehauta vähässä, suolalla maustetussa vedessä 30 sekuntia.

  • Sekoita sitruunamehu, soijakastike ja sinappi. Lisää öljy ohuena nauhana, ettei kastike juoksetu ja mene kokkareiseksi.

  • Sekoita kastike salaattiin.

LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background