Kukkakaali-edamamesalaatti

Vuorodieetin kevyinä päivinä voi nauttia Aasian makujen inspiroimaa tuoreella mintulla maustettua kukkakaali-edamamepapusalaattia.

perjantai 11. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Ainekset

1 annos

½ kukkakaalia
50 g edamamepapuja
1 nippu ruohosipulia
Tuoretta minttua

Kastike

½ sitruunan mehu
1 tl soijakastiketta (japanilaistyyppistä)
1 tl sinappia
1 rkl oliiviöljyä

 

Valmistus

  • Paloittele kukkakaali isoiksi kukinnoiksi, kiehauta vähässä, suolalla maustetussa vedessä 30 sekuntia.
  • Sekoita sitruunamehu, soijakastike ja sinappi. Lisää öljy ohuena nauhana, ettei kastike juoksetu ja mene kokkareiseksi.
  • Sekoita kastike salaattiin.

 LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee