Värikylläinen nyhtöpossusalaatti

5 tuntia
430 kcal

Värien ja makujen ilotulitus lautasella: nyhtöpossua, parsakaalia ja punaherukoita.

Värikylläinen nyhtöpossusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

1 annos

  • 400 g parsakaalia
  • 1 dl kurpitsansiemeniä
  • Kourallinen tilliä tai suolayrttiä (myös nimellä samphire tai salicornia)
  • 2 rakuunanoksa
  • tilkka sitruunamehua tai (muutama suolaheinän lehti)
  • 1 dl punaherukoita
  • 2 kasslerpaisti
  • 10 rkl jauhettua tähtianista
  • 10 rkl hiutalesuolaa
  • Hyppysellinen merisuolaa

Valmistus

  • Nyhtöpossu Poista kasslerista isoimmat jänteet ja liiat rasvat.

  • Hiero tähtianis ja merisuola huolellisesti paistin pintaan, pane liha paistopussiin ja kypsennä sitä 110-asteisessa uunissa 4-5 tuntia eli kunnes liha on revittävissä haarukalla. Revi suikaleiksi kahdella haarukalla.

  • Huuhtele parsakaali ja silppua se tehosekoittimessa.

  • Paahda kurpitsansiemenet kuumahkossa pannussa kullanruskeiksi.

  • Huuhtele marjat ja yrtit. Silppua yrtit karkeaksi silpuksi.

  • Asettele liha, siemenet, yrttisilppu ja marjat lautaselle ja peitä annos rouhitulla parsakaalilla.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background