Värikylläinen nyhtöpossusalaatti

5 tuntia
430 kcal

Värien ja makujen ilotulitus lautasella: nyhtöpossua, parsakaalia ja punaherukoita.

Värikylläinen nyhtöpossusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

1 annos

  • 400 g parsakaalia
  • 1 dl kurpitsansiemeniä
  • Kourallinen tilliä tai suolayrttiä (myös nimellä samphire tai salicornia)
  • 2 rakuunanoksa
  • tilkka sitruunamehua tai (muutama suolaheinän lehti)
  • 1 dl punaherukoita
  • 2 kasslerpaisti
  • 10 rkl jauhettua tähtianista
  • 10 rkl hiutalesuolaa
  • Hyppysellinen merisuolaa

Valmistus

  • Nyhtöpossu Poista kasslerista isoimmat jänteet ja liiat rasvat.

  • Hiero tähtianis ja merisuola huolellisesti paistin pintaan, pane liha paistopussiin ja kypsennä sitä 110-asteisessa uunissa 4-5 tuntia eli kunnes liha on revittävissä haarukalla. Revi suikaleiksi kahdella haarukalla.

  • Huuhtele parsakaali ja silppua se tehosekoittimessa.

  • Paahda kurpitsansiemenet kuumahkossa pannussa kullanruskeiksi.

  • Huuhtele marjat ja yrtit. Silppua yrtit karkeaksi silpuksi.

  • Asettele liha, siemenet, yrttisilppu ja marjat lautaselle ja peitä annos rouhitulla parsakaalilla.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background