Edamamepapu-broilerisalaatti

45 minuuttia
487 kcal

Ihana kasvisten kirjo mukavan mausteisen broilerin seurana.

Edamamepapu-broilerisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g edamamepapuja
  • 1 (keltainen) kesäkurpitsa
  • ½ munakoisoa
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 rkl timjamia
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • ½ punaista paprikaa
  • 200 g punakaalia
  • 100 g kukkakaalia
  • 1 omena
  • 1 kourallinen ketunleipää, viinisuolaheinää tai rucolaa

Pikapaistetut broilerisuikaleet

  • 200 g broileria
  • 1 rkl soijakastiketta
  • ¼ punaista chiliä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 veitsenkärjellinen steviaa

Kastike

  • 40 g cashewpähkinöitä
  • 20 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • ¼ luomusitruunan mehu ja kuori
  • 1 veitsenkärjellinen steviaa
  • 1 veitsenkärjellinen suolaa
  • 3 rkl soijamaitoa

Valmistus

  • Liota cashewpähkinöitä ja aurinkokuivattuja tomaatteja vähintään 20 min.
  • Kaada vesi pois ja laita kaikki kastikeainekset tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi, lisää maito.
  • Leikka munakoiso ohuiksi viipaleiksi, ripottele niille timjamia ja oliiviöljyä, ja paista kuumalla pannulla 3 minuuttia kummaltakin puolelta.
  • Suikaloi kesäkurpitsa, ja pilko muut kasvikset mieleisiksesi paloiksi.
  • Viipaloi broileri, kääntele viipaleet soijakastike-chili-valkosipuli-steviaseoksessa ja pikapaista vähässä öljyssä yhteensä molemmilta puolilta yhteensä 10 minuuttia.
  • Annostele 2 kulhoon.