Edamamepapu-broilerisalaatti

Ihana kasvisten kirjo mukavan mausteisen broilerin seurana.

keskiviikko 9. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Edamamepapu-broilerisalaatti

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 30 minuuttia

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 45 minuuttia

AINEKSET

100 g edamamepapuja

1 (keltainen) kesäkurpitsa

½ munakoisoa

1 tl oliiviöljyä

1 rkl timjamia

200 g kirsikkatomaatteja

½ punaista paprikaa

200 g punakaalia

100 g kukkakaalia

1 omena

1 kourallinen ketunleipää, viinisuolaheinää tai rucolaa

Pikapaistetut broilerisuikaleet

200 g broileria

1 rkl soijakastiketta

¼ punaista chiliä

1 valkosipulinkynsi

1 veitsenkärjellinen steviaa

Kastike

40 g cashewpähkinöitä

20 g aurinkokuivattuja tomaatteja

¼ luomusitruunan mehu ja kuori

1 veitsenkärjellinen steviaa

1 veitsenkärjellinen suolaa

3 rkl soijamaitoa

Valmistus

  • Liota cashewpähkinöitä ja aurinkokuivattuja tomaatteja vähintään 20 min.
  • Kaada vesi pois ja laita kaikki kastikeainekset tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi, lisää maito.
  • Leikka munakoiso ohuiksi viipaleiksi, ripottele niille timjamia ja oliiviöljyä, ja paista kuumalla pannulla 3 minuuttia kummaltakin puolelta.
  • Suikaloi kesäkurpitsa, ja pilko muut kasvikset mieleisiksesi paloiksi.
  • Viipaloi broileri, kääntele viipaleet soijakastike-chili-valkosipuli-steviaseoksessa ja pikapaista vähässä öljyssä yhteensä molemmilta puolilta yhteensä 10 minuuttia.
  • Annostele 2 kulhoon.


ravintosisältö/annos

Energiaa: 487 kcal

Proteiinia: 37,5 g

Rasvaa: 18 g

Hiilihydraattia: 45,5 g

Kuitua: 11 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee