Uunikalaa valkoviinissä parsan ja perunoiden kera

35 minuuttia
519 kcal

Päivällinen

Uunikalaa valkoviinissä parsan ja perunoiden kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 500 g pieniä (uusia)perunoita
  • suolaa
  • pippuria
  • 240 g kalafileetä
  • 1 sitruunaa
  • 600 g vihreää parsaa
  • ½ nippu tilliä
  • ½ nippu persiljaa
  • 2 timjaminoksa
  • 2 laakerinlehti
  • 1 dl valkoviiniä
  • 4 tl öljyä

Valmistus

Huuhtele perunat ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Levitä perunat uunipellille ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Poista kalafileistä ruodot. Leikkaa sitruunat viipaleiksi ja pane ne kalafileiden väliin.

Höyrytä parsoja 3 minuuttia.

Levitä parsat uunivuoan pohjalle ja niiden päälle hienonnettu tilli ja persilja sekä timjaminoksa ja laakerinlehti. Nosta kalafileet päälle ja kaada viini sekä öljy vuokaan.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Annostele kala, parsat ja perunat tarjolle.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background