Uunikalaa valkoviinissä parsan ja perunoiden kera

35 minuuttia
519 kcal

Päivällinen

Uunikalaa valkoviinissä parsan ja perunoiden kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 500 g pieniä (uusia)perunoita
  • suolaa
  • pippuria
  • 240 g kalafileetä
  • 1 sitruunaa
  • 600 g vihreää parsaa
  • ½ nippu tilliä
  • ½ nippu persiljaa
  • 2 timjaminoksa
  • 2 laakerinlehti
  • 1 dl valkoviiniä
  • 4 tl öljyä

Valmistus

Huuhtele perunat ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Levitä perunat uunipellille ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Poista kalafileistä ruodot. Leikkaa sitruunat viipaleiksi ja pane ne kalafileiden väliin.

Höyrytä parsoja 3 minuuttia.

Levitä parsat uunivuoan pohjalle ja niiden päälle hienonnettu tilli ja persilja sekä timjaminoksa ja laakerinlehti. Nosta kalafileet päälle ja kaada viini sekä öljy vuokaan.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Annostele kala, parsat ja perunat tarjolle.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background