Uunikalaa valkoviinissä parsan ja perunoiden kera

Päivällinen

tiistai 18. toukokuuta 2010 teksti KUNTOPLUS

Uunikalaa valkoviinissä parsan ja perunoiden kera

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 30 minuuttia

Aika yhteensä: 35 minuuttia

AINEKSET

250 g pieniä (uusia)perunoita

suolaa

pippuria

120-130 g kalafileetä

½ sitruunaa

300 g vihreää parsaa

¼ nippu tilliä

¼ nippu persiljaa

1 timjaminoksa

1 laakerinlehti

½ dl valkoviiniä

2 tl öljyä

Valmistus

Huuhtele perunat ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Levitä perunat uunipellille ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Poista kalafileistä ruodot. Leikkaa sitruunat viipaleiksi ja pane ne kalafileiden väliin.

Höyrytä parsoja 3 minuuttia.

Levitä parsat uunivuoan pohjalle ja niiden päälle hienonnettu tilli ja persilja sekä timjaminoksa ja laakerinlehti. Nosta kalafileet päälle ja kaada viini sekä öljy vuokaan.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Annostele kala, parsat ja perunat tarjolle.

      ravintosisältö/annos

      Energiaa: 519 kcal

      Proteiinia: 36 g

      Rasvaa: 14 g

      Kuitua: 10 g

      Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

      Ehkä sinua kiinnostaa...

      Mikä hedelmä on suosikkisi?

      KUNTO PLUS suosittelee