Tonnikala-kukkakaalisushi
Sushannos kevenee peräti 200 kcal:n verran, kun korvaat riisin raastetulla kukkakaalilla!
Sushannos kevenee peräti 200 kcal:n verran, kun korvaat riisin raastetulla kukkakaalilla!
Kevennystä jopa 200 kcal.
Raasta kukkakaali raastinraudan karkeimmalla terällä.
Ruskista raastetta paistinpannussa niukassa öljyssä 5 - 7 minuuttia. Anna jäähtyä.
Leikkaa tonnikalapihvi ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa paprika tikuiksi.
Levitä tuorejuusto levälevylle, jätä yläreunasta 1 cm paljaaksi. Levitä tuorejuuston päälle kukkakaali ja painele se juustoon.
Levitä kasvikset ja puolet tonnikalasta norilevylle ja kääri se bambumaton avulla rullalle. Anna rullan levätä 10 minuuttia, ja leikkaa se sitten todella terävällä veitsellä 8 palaksi.
Pane joka palaselle tonnikalaviipale.