Tonnikala-kukkakaalisushi

30 minuuttia

Sushannos kevenee peräti 200 kcal:n verran, kun korvaat riisin raastetulla kukkakaalilla!

Kevennystä jopa 200 kcal.

Tonnikala-kukkakaalisushi

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 160 g tuoretta tonnikalaa
  • 300 g kukkakaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 levy norilevää
  • 80 g tuorejuustoa
  • 30 g punaista paprikaa
  • 6 g ruohosipulia

Valmistus

  • Raasta kukkakaali raastinraudan karkeimmalla terällä.

  • Ruskista raastetta paistinpannussa niukassa öljyssä 5 - 7 minuuttia. Anna jäähtyä.

  • Leikkaa tonnikalapihvi ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa paprika tikuiksi.

  • Levitä tuorejuusto levälevylle, jätä yläreunasta 1 cm paljaaksi. Levitä tuorejuuston päälle kukkakaali ja painele se juustoon.

  • Levitä kasvikset ja puolet tonnikalasta norilevylle ja kääri se bambumaton avulla rullalle. Anna rullan levätä 10 minuuttia, ja leikkaa se sitten todella terävällä veitsellä 8 palaksi.

  • Pane joka palaselle tonnikalaviipale.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background