Tonnikala-kukkakaalisushi

30 minuuttia

Sushannos kevenee peräti 200 kcal:n verran, kun korvaat riisin raastetulla kukkakaalilla!

Kevennystä jopa 200 kcal.

Tonnikala-kukkakaalisushi

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 160 g tuoretta tonnikalaa
  • 300 g kukkakaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 levy norilevää
  • 80 g tuorejuustoa
  • 30 g punaista paprikaa
  • 6 g ruohosipulia

Valmistus

  • Raasta kukkakaali raastinraudan karkeimmalla terällä.

  • Ruskista raastetta paistinpannussa niukassa öljyssä 5 - 7 minuuttia. Anna jäähtyä.

  • Leikkaa tonnikalapihvi ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa paprika tikuiksi.

  • Levitä tuorejuusto levälevylle, jätä yläreunasta 1 cm paljaaksi. Levitä tuorejuuston päälle kukkakaali ja painele se juustoon.

  • Levitä kasvikset ja puolet tonnikalasta norilevylle ja kääri se bambumaton avulla rullalle. Anna rullan levätä 10 minuuttia, ja leikkaa se sitten todella terävällä veitsellä 8 palaksi.

  • Pane joka palaselle tonnikalaviipale.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background