Tonnikala-kukkakaalisushi

30 minuuttia

Sushannos kevenee peräti 200 kcal:n verran, kun korvaat riisin raastetulla kukkakaalilla!

Kevennystä jopa 200 kcal.

Tonnikala-kukkakaalisushi

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 160 g tuoretta tonnikalaa
  • 300 g kukkakaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 levy norilevää
  • 80 g tuorejuustoa
  • 30 g punaista paprikaa
  • 6 g ruohosipulia

Valmistus

  • Raasta kukkakaali raastinraudan karkeimmalla terällä.
  • Ruskista raastetta paistinpannussa niukassa öljyssä 5 - 7 minuuttia. Anna jäähtyä.
  • Leikkaa tonnikalapihvi ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa paprika tikuiksi.
  • Levitä tuorejuusto levälevylle, jätä yläreunasta 1 cm paljaaksi. Levitä tuorejuuston päälle kukkakaali ja painele se juustoon.
  • Levitä kasvikset ja puolet tonnikalasta norilevylle ja kääri se bambumaton avulla rullalle. Anna rullan levätä 10 minuuttia, ja leikkaa se sitten todella terävällä veitsellä 8 palaksi.
  • Pane joka palaselle tonnikalaviipale.