Kevennystä jopa 200 kcal.

Tonnikala-kukkakaalisushi

Sushannos kevenee peräti 200 kcal:n verran, kun korvaat riisin raastetulla kukkakaalilla!

maanantai 21. heinäkuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

1 annos

80 g tuoretta tonnikalaa
150 g kukkakaalia
1 rkl oliiviöljyä
1 levy norilevää
40 g tuorejuustoa
15 g punaista paprikaa
3 g ruohosipulia


Valmistus

  • Raasta kukkakaali raastinraudan karkeimmalla terällä.
  • Ruskista raastetta paistinpannussa niukassa öljyssä 5 - 7 minuuttia. Anna jäähtyä.
  • Leikkaa tonnikalapihvi ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa paprika tikuiksi.
  • Levitä tuorejuusto levälevylle, jätä yläreunasta 1 cm paljaaksi. Levitä tuorejuuston päälle kukkakaali ja painele se juustoon.
  • Levitä kasvikset ja puolet tonnikalasta norilevylle ja kääri se bambumaton avulla rullalle. Anna rullan levätä 10 minuuttia, ja leikkaa se sitten todella terävällä veitsellä 8 palaksi.
  • Pane joka palaselle tonnikalaviipale.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee