Paprikatäytteiset lihakääryleet

20 minuuttia
86,3 kcal

Parasta grillattavaa: makua, rapeutta, proteiinia ja vitamiineja.

Lihakääryleet paprikatäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 1 viipaletta naudan sisäpaistia à 100 g (tai muita naudanleikkeitä)
  • ¼ tl tuoretta rosmariinia
  • ¼ limetin mehu
  • ¼ valkosipulinkynttä silputtuna
  • ¼ rkl oliiviöljyä
  • ¼ tl merisuolaa
  • ¼ tl pippuria myllystä
  • ¼ punaista paprikaa
  • ¼ vihreää paprikaa
  • ¼ oranssia paprikaa

Valmistus

  • Nuiji leikkeet ohuiksi esimerkiksi tuorekelmun välissä, niin lhat eivät mene rikki.
  • Puolita viipaleet niin, että saat yhteensä 8 leikettä.
  • Mausta öljy, pane lihat muovipussiin ja kaada öljy joukkoon. Hiero pussia niin, että lihat maustuvat tasaisesti.
  • Viipaloi paprikat. Jaa suikaleet leikkeille ja kääri rullalle.
  • Grillaa kääryleitä 5 minuuttia, mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä.

Kokeile myös jauhelihalla täytetyt paprikat.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background