Paprikatäytteiset lihakääryleet

Parasta grillattavaa: makua, rapeutta, proteiinia ja vitamiineja.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016 teksti M. Kristensen

Lihakääryleet paprikatäytteellä

8 kpl

4 viipaletta naudan sisäpaistia à 100 g (tai muita naudanleikkeitä)
1 tl tuoretta rosmariinia
½ limetin mehu
½ valkosipulinkynttä silputtuna
1 rkl oliiviöljyä
¼ tl merisuolaa
¼ tl pippuria myllystä
½ punaista paprikaa
½ vihreää paprikaa
½ oranssia paprikaa


Valmistus

  • Nuiji leikkeet ohuiksi esimerkiksi tuorekelmun välissä, niin lhat eivät mene rikki.
  • Puolita viipaleet niin, että saat yhteensä 8 leikettä.
  • Mausta öljy, pane lihat muovipussiin ja kaada öljy joukkoon. Hiero pussia niin, että lihat maustuvat tasaisesti.
  • Viipaloi paprikat. Jaa suikaleet leikkeille ja kääri rullalle.
  • Grillaa kääryleitä 5 minuuttia, mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee