Paprikatäytteiset lihakääryleet

20 minuuttia
86,3 kcal

Parasta grillattavaa: makua, rapeutta, proteiinia ja vitamiineja.

Lihakääryleet paprikatäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 1 viipaletta naudan sisäpaistia à 100 g (tai muita naudanleikkeitä)
  • ¼ tl tuoretta rosmariinia
  • ¼ limetin mehu
  • ¼ valkosipulinkynttä silputtuna
  • ¼ rkl oliiviöljyä
  • ¼ tl merisuolaa
  • ¼ tl pippuria myllystä
  • ¼ punaista paprikaa
  • ¼ vihreää paprikaa
  • ¼ oranssia paprikaa

Valmistus

  • Nuiji leikkeet ohuiksi esimerkiksi tuorekelmun välissä, niin lhat eivät mene rikki.
  • Puolita viipaleet niin, että saat yhteensä 8 leikettä.
  • Mausta öljy, pane lihat muovipussiin ja kaada öljy joukkoon. Hiero pussia niin, että lihat maustuvat tasaisesti.
  • Viipaloi paprikat. Jaa suikaleet leikkeille ja kääri rullalle.
  • Grillaa kääryleitä 5 minuuttia, mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä.

Kokeile myös jauhelihalla täytetyt paprikat.