Teriyakimarinoitua broileria ja kiivisalaattia

20 minuuttia
256 kcal

Päivällinen

Teriyakimarinoitua broileria ja kiivisalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafileetä
  • ½ dl teriyakikastiketta
  • 50 g vuonankaalia
  • (kaupan pakkauksessa lukee usein Feldsla tai Feldsalat)
  • 2 kiiviä

Kastike:

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ pieni salottisipuli
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Marinoi broilerin rintafileiden teriyakikastikkeen jääkaapissa 6 tuntia.
  • Ruskista marinoituneet rintafileet kuumassa paistinpannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Kaada jäljellä oleva teriyakikastike pannuun ja hauduta fileitä miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Puhdista vuonankaali, kuori ja hienonna salottisipuli. Kuori ja lohko kiivit.
  • Sekoita keskenään oliiviöljy ja viinietikka. Lisää hienonnettu salottisipuli ja mausta kastike suolalla sekä mustapippurilla.
  • Halkaise broilerin rintafileet ja asettele ne tarjolle vuonankaalin ja kiivin kanssa. Lusikoi kastike kasviksille.