Teriyakimarinoitua broileria ja kiivisalaattia

Päivällinen

maanantai 14. marraskuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

4 annosta

4 broilerin rintafileetä
1 dl teriyakikastiketta
100 g vuonankaalia
(kaupan pakkauksessa lukee usein Feldsla tai Feldsalat)
4 kiiviä


Kastike:

2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 pieni salottisipuli
merisuolaa
mustapippuria


Valmistus

Marinoi broilerin rintafileiden teriyakikastikkeen jääkaapissa 6 tuntia.

Ruskista marinoituneet rintafileet kuumassa paistinpannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Kaada jäljellä oleva teriyakikastike pannuun ja hauduta fileitä miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia molemmilta puolilta.

Puhdista vuonankaali, kuori ja hienonna salottisipuli. Kuori ja lohko kiivit.

Sekoita keskenään oliiviöljy ja viinietikka. Lisää hienonnettu salottisipuli ja mausta kastike suolalla sekä mustapippurilla.

Halkaise broilerin rintafileet ja asettele ne tarjolle vuonankaalin ja kiivin kanssa. Lusikoi kastike kasviksille.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee