(kaupan pakkauksessa lukee usein Feldsla tai Feldsalat)
2
kiiviä
Kastike:
1
rkl
oliiviöljyä
½
rkl
valkoviinietikkaa
½
pieni salottisipuli
merisuolaa
mustapippuria
Valmistus
Marinoi broilerin rintafileiden teriyakikastikkeen jääkaapissa 6 tuntia.
Ruskista marinoituneet rintafileet kuumassa paistinpannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Kaada jäljellä oleva teriyakikastike pannuun ja hauduta fileitä miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia molemmilta puolilta.
Puhdista vuonankaali, kuori ja hienonna salottisipuli. Kuori ja lohko kiivit.
Sekoita keskenään oliiviöljy ja viinietikka. Lisää hienonnettu salottisipuli ja mausta kastike suolalla sekä mustapippurilla.
Halkaise broilerin rintafileet ja asettele ne tarjolle vuonankaalin ja kiivin kanssa. Lusikoi kastike kasviksille.