Teriyakimarinoitua broileria ja kiivisalaattia

Päivällinen

maanantai 14. marraskuuta 2011 teksti KUNTOPLUS

Teriyakimarinoitua broileria ja kiivisalaattia

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 20 minuuttia

AINEKSET

4 broilerin rintafileetä

1 dl teriyakikastiketta

100 g vuonankaalia

(kaupan pakkauksessa lukee usein Feldsla tai Feldsalat)

4 kiiviä

Kastike:

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl valkoviinietikkaa

1 pieni salottisipuli

merisuolaa

mustapippuria

Valmistus

  • Marinoi broilerin rintafileiden teriyakikastikkeen jääkaapissa 6 tuntia.
  • Ruskista marinoituneet rintafileet kuumassa paistinpannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Kaada jäljellä oleva teriyakikastike pannuun ja hauduta fileitä miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Puhdista vuonankaali, kuori ja hienonna salottisipuli. Kuori ja lohko kiivit.
  • Sekoita keskenään oliiviöljy ja viinietikka. Lisää hienonnettu salottisipuli ja mausta kastike suolalla sekä mustapippurilla.
  • Halkaise broilerin rintafileet ja asettele ne tarjolle vuonankaalin ja kiivin kanssa. Lusikoi kastike kasviksille.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 256 kcal

Proteiinia: 27 g

Rasvaa: 12 g

Hiilihydraattia: 12 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee