Teriyakimarinoitua broileria ja kiivisalaattia

20 minuuttia
256 kcal

Päivällinen

Teriyakimarinoitua broileria ja kiivisalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafileetä
  • ½ dl teriyakikastiketta
  • 50 g vuonankaalia
  • (kaupan pakkauksessa lukee usein Feldsla tai Feldsalat)
  • 2 kiiviä

Kastike:

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ pieni salottisipuli
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Marinoi broilerin rintafileiden teriyakikastikkeen jääkaapissa 6 tuntia.
  • Ruskista marinoituneet rintafileet kuumassa paistinpannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Kaada jäljellä oleva teriyakikastike pannuun ja hauduta fileitä miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Puhdista vuonankaali, kuori ja hienonna salottisipuli. Kuori ja lohko kiivit.
  • Sekoita keskenään oliiviöljy ja viinietikka. Lisää hienonnettu salottisipuli ja mausta kastike suolalla sekä mustapippurilla.
  • Halkaise broilerin rintafileet ja asettele ne tarjolle vuonankaalin ja kiivin kanssa. Lusikoi kastike kasviksille.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background