Teriyakimarinoitua broileria ja kiivisalaattia

20 minuuttia
256 kcal

Päivällinen

Teriyakimarinoitua broileria ja kiivisalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafileetä
  • ½ dl teriyakikastiketta
  • 50 g vuonankaalia
  • (kaupan pakkauksessa lukee usein Feldsla tai Feldsalat)
  • 2 kiiviä

Kastike:

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ pieni salottisipuli
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Marinoi broilerin rintafileiden teriyakikastikkeen jääkaapissa 6 tuntia.
  • Ruskista marinoituneet rintafileet kuumassa paistinpannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Kaada jäljellä oleva teriyakikastike pannuun ja hauduta fileitä miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Puhdista vuonankaali, kuori ja hienonna salottisipuli. Kuori ja lohko kiivit.
  • Sekoita keskenään oliiviöljy ja viinietikka. Lisää hienonnettu salottisipuli ja mausta kastike suolalla sekä mustapippurilla.
  • Halkaise broilerin rintafileet ja asettele ne tarjolle vuonankaalin ja kiivin kanssa. Lusikoi kastike kasviksille.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background