Teriyakikastikkeessa marinoitua ankkaa, punaista riisiä ja misodippiä

Ihanaa teriyakikastikkeessa marinoitua ankkaa, punaista riisiä ja misodippiä.

maanantai 13. joulukuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

4 annosta

2 ankan rintafileetä
1 dl teriyakikastiketta
mustapippuria


Misodippi

50 g misotahnaa
1½ tl seesamiöljyä
1 rkl tahinia
1 rkl miriniä
1 tl tuoretta inkivääriraastetta
2 dl punaista täysjyväriisiä
merisuolaa
1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä


Koristeeksi

tuoretta korianteria


Valmistus

Pane ankanfileet kulhoon, kaada päälle teriyakikastike ja mausta pippurilla. Anna maustua jääkaapissa 8 tuntia. Sekoita dippi ja pane se jääkaappiin. Huuhtele ja kypsennä riisi. Paista liha niukassa öljyssä ja omassa rasvassaan, 20 min rasvapuolelta, 10 min lihapuolelta. Kääri liha ensin leivinpaperiin, sitten pyyhkeeseen ja anna sen levätä 15 min. Leikkaa liha 1 cm:n viipaleiksi ja asettele se lautasille riisin ja misodipin kanssa. Koristele korianterisilpulla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee