Ankka-riisirullat
Jos noutopöydän antimet mahtuu nauttimaan mukavasti pöydän ääressä, vieraat voivat kääriä ankkarullat itse.
Jos noutopöydän antimet mahtuu nauttimaan mukavasti pöydän ääressä, vieraat voivat kääriä ankkarullat itse.
Paista ankanrinta pannulla, ensin nahkapuolelta 3 minuuttia, käännä liha, lisää lämpöä ja paista toiset 3 minuuttia. Kääri liha folioon vetäytymään ennen leikkaamista.
Kuori retikka ja leikkaa siitä ohuita suikaleita mandoliinilla tai kuorimaveitsellä.
Laita suikaleet kylmään veteen, niin ne pysyvät rapeina ja mehukkaina ruokailuun asti.
Suikaloi punakaali riisipaperiin käärittäväksi sopivan mittaisiksi suikaleiksi.
Laita puolukat ja ketunleivät tarjoiluastioihin.
Aseta yrtit tarjolle pöytään niin, että vierat voivat itse leikata niistä. Tarjoa esimerkiksi thaibasilikaa, rakuunaa, ananasminttua ja vesikrassia.
Keitä punajuuret kypsäksi (15 - 20 minuuttia). Kaada vesi pois ja soseuta punajuuret (tehosekoittimella) tasaiseksi dippitahnaksi yhdessä muiden dippiaineisten kanssa.
Aseta dippi tarjolle pieneen kulhoon.
Kostuta riisipaperit vesiastiassa, ja aseta yksi riisipaperi kullekin lautaselle.
Jokainen voi täyttää paperin itse vihanneksilla ja ankanrinnalla ja kääriä rullaksi.
Dippaa rullia punajuuridippiin.